Nije njoj loše

Knoll se nakon paparazzo fotki s holivudskom facom hvali luksuzom u kojem uživa, a izbacila je i sve atribute!

Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 7 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 5 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 3 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 4 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 1 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +19 Ivana Knoll - 1 Galerija

Ivana Knoll ovih se dana dobro provodi u društvu svjetskih zvijezda, a koliko joj je lijepo pohvalila se i svojim pratiteljima na profilu na Instagramu.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll provodi se kao nikad u Miamiju gdje se druži s holivudskim facama, a gdje su je snimili i paparazzi se jednom od njih otputila u nepoznatom pravcu.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 2 Spremna je za Euro! Knoll se možda preselila u Ameriku, ali Hrvatsku ne zaboravlja, ovako je našim nogometašima čestitala na pobjedi!

Naime, Ivana se zabavljala na razuzdanoj zabavi Leonarda DiCaprija s koje se odvezla u društvu Jamieja Foxxa što su snimili i paparazzi, o čemu su se raspisali i svjetski mediji. Tamošnji fotografi uhvatili su je kako ulazi u automobil s glumcem koji joj je i otvorio vrata, a dvojac je u automobilu, očito, zbijao dobre šale jer su oboje imali osmijeh od uha do uha.

Ivana je nakon toga na profilu na Instagramu objavila i fotografiju na kojoj pozira u luksuznom automobilu dok na sebi ima pripijeni kombinezon koji je istaknuo sve njezine atribute, kojima očito ni najveće svjetske zvijezde ne mogu tek tako odoljeti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivani ovo nije prvi susret s Jamiejem. Ivana i Jamie upoznali su se u prošlog ljeta na otoku Capriju u Italiji, točnije na dobrotvornoj gala večeri LuisaVia Roma za UNICEF. Tada se pohvalila kako joj je prišao na ulici i udijelio joj kompliment na račun izgleda te ju je zapratio na Instagramu. A nedavno je opet pozirala s njim na promociji jednog pića, a njihovo se druženje očito nastavilo.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Paulina Porizkova - 2 Paulina Porizkova - 4 Paulina Porizkova - 3 Paulina Porizkova +23 Paulina Porizkova Celebrity Ona je bivši supermodel - u 58. godini pozirala je u toplesu pa pratiteljima uputila sljedeće: ''Nemam što skrivati...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Rhea Durham - 4 Rhea Durham - 2 Rhea Durham - 1 Rhea Durham - 5 +18 Rhea Durham i Mark Wahlberg - 1 Celebrity Poneki kilogram viška nekoć joj je bio strogo zabranjen, a onda je upoznala supruga zbog kojeg je napustila svjetla reflektora

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene