Zgodni glumac Ivan

Unatoč razvodu nije izgubio vjeru u ljubav, a u potrazi za srodnom dušom pomaže mu mama

Ivan Vukelić (Foto: Facebook) Ivan Vukelić (Foto: Facebook) facebook 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Vukelić (Foto: PR) Ivan Vukelić (Foto: Facebook) Ivan Vukelić (Foto: PR) Ivan Vukelić (Foto: PR) Ivan Vukelić (Foto: Instagram) +0 Ivan Vukelić (Foto: PR) Galerija

Kandidat showa "Ženim sina" Ivan Vukelić profesionalni je glumac u potrazi za srodnom dušom.

U showu "Ženim sina" Nove TV djevojke će sigurno pasti na šarm 33-godišnjeg glumca Ivana Vukelića iz Požege. 

Pogledaj i ovo Krešimir Klarić uskoro u zagrebu Mladi domaći skladatelj najavio je zanimljivu suradnju: "Nadam se da će mi ova praizvedba otvoriti još pokoja vrata"

Ivanu su u životu najveća strast gluma i umjetnost, a da će se jednog dana baviti scenskom umjetnošću znao je već u prvom razredu osnovne škole kada se upisao na dramsku skupinu. Nakon završetka studija glume na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, Ivan je otišao živjeti u Brazil. Ovaj avanturist i zanesenjak u show se prijavio upravo zbog želje da iskusi nešto novo i nesvakidašnje. 

"Za show me motivirala nova avantura, nova poznanstva i nešto što nije tipično za mene, jer ne volim dijeliti svoju privatnost tako da sam odlučio prihvatiti jedan novi izazov", rekao nam je Ivan. 

Ivan tvrdi kako su žene u Brazilu temperamentnije no Hrvatice, ali vjeruje kako tome doprinosi i klima u kojoj žive.

"Teško je uspoređivati, ali generalno su žene u Brazilu temperamentnijeg karaktera, otvorenije za npr. ples i zabavu, ali to je jednostavno do klime, vjerujem. Siguran sam da bi svakom ‘hladnom’ Europljaninu boravak u Južnoj Americi unio neku određenu živost i slobodniji duh", govori Ivan. 

Iza njega je i jedno gorko ljubavno iskustvo - razvod nakon tri godine braka. 

"Imam brak iza sebe i nikada nisam pomišljao da ću imati i razvod, no život piše romane i ponekad ne ide kako sami planiramo. Za brak me vežu zapravo lijepa i pozitivna iskustva te sam sa bivšom ženom i dalje u dobrim odnosima i povremenom kontaktu", objašnjava Ivan koji tvrdi da se ne zaljubljuje. 

Njegov tip idealne žene su senzualne i kreativne djevojke koje imaju dobar smisao za humor. Ne privlače ga pak bahate i negativne žene.

"Volim da su spremne za akciju i dobru avanturu, ali i da su za filozofiju i intelektualnu raspravu", kaže Ivan.

U njegovoj potrazi za onom pravom pomoći će mu i mama Dubravka Valerija koja je zanat krojačice brusila u salonu legendarne Žuži Jelinek. Ivan i njegova simpatična majka se rijetko viđaju jer on živi na relaciji  Zagreb-Požega, no jako su bliski, a Dubravka Valerija napominje kako se ne voli sinu petljati u privatan život pa će biti zanimljivo vidjeti kako će komentirati kandidatkinje koje će se boriti za Ivanovo srce. 

Ivan nam je odlučan u tome da se u slučaju da se njemu neka djevojaka svidi, a njegovoj mami ne - ništa ne bi promijenilo. 

"Ne bih nista učinio, razumljivo je da se ne moraju svi slagati, vrijeme bi bilo ključan faktor te vjerujem da bi u takvoj situaciji nakon određenog vremena pronašle zajednički jezik", zaključuje Ivan. 

A koju od kandidatkinja će odabrati za sebe i na što će sve reći njegova majka možete pogledati u showu "Ženim sina". 

Više o showu ''Ženim sina'' čitajte OVDJE.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene