kratko i jasno

Gobac nakon izazovnog perioda ima samo jednu poruku za javnost: ''Fali ovakvih stvari, svijet je krivo krenuo!''

Psihomodo pop (Foto: PR) Psihomodo pop (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Psihomodo pop (Foto: PR) Davor Gobac Davor Gobac In Magazin: Davor Gobac - 1 +0 Davor Gobac (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Galerija

Grupa Psihomodo Pop nastupit će na 16. humanitarnom koncertu Želim život Zaklade Ana Rukavina, koji će se održati 18. prosinca na Novoj TV, a Davor Gobac je za DNEVNIK.HR otkrio kakav su repertoar pripremili te je usput javnosti uputio i jednu jasnu poruku.

Tradicionalni 16. humanitarni koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina ni ove se godine, nažalost, neće održati uživo zbog epidemioloških okolnosti, no u programu Nove TV gledatelje će u subotu 18. prosinca svakako zabavljati popularna domaća glazbena imena.

Pogledaj i ovo showbuzz Humanitarni koncert BLIŽI SE KONCERT GODINE "Niti jedan čovjek sam ne može nositi taj teret"

Jedno od njih je i legendarna grupa Psihomodo Pop, a uoči koncerta Davor Gobac nam je otkrio što za njega znači sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akciji.

"Drago mi je učestvovati u ovoj dobrotvornoj akciji zato jer je dobrotvorna, a u zadnje vrijeme jako puno fali dobrotvornih stvari zato jer je svijet dosta krivo krenuo", kazao je Gobac za DNEVNIK.HR te je najavio i kakav su repertoar pripremili za koncert.

"Gledatelji zasigurno od nas mogu očekivati presjek kroz karijeru, što se tiče repertoara, a atmosfera će biti više nego dobra, 'nadatmosfera'!" poručuje glazbenik koji će sa svojim bendom, kao i preostali izvođači na koncertu, izvesti tri pjesme.

Gobac se osvrnuo i na godinu na izmaku te nam je otkrio i što priželjkuje od nadolazeće.

"Prošlu godinu pamtit ću po zaraznoj bolesti covid-19, a priželjkujem da nikad više ne dobijem koronu i da mi ništa ne bude od cjepiva", iskren je Davor kojemu je pandemija, kao i mnogim drugim glazbenicima, uvelike otežala i posao. Zato i za naše čitatelje ima jednu vrlo jasnu poruku.

"Poruka za druge je cijepite se, ako treba i 18 puta!", kaže Gobac.

Što se tiče nadolazećih blagdana, čini se da su mu se neki planovi izjalovili.

"Planirali smo provest blagdane radno, ali mislim da bumo sjedili doma", kaže Gobac te dodaje i kako ne donosi novogodišnje odluke i to iz jednog tipičnog razloga.

"Ne donosim neke velike odluke jer kad ih donesem i što su veće to ih se manje držim", priznaje.

Na kraju nam se ipak nečim pohvalio.

"Drago mi je da je sin krenuo mojim stopama, znači stopama intelektualca, ugaženim stopama nauke i razuma. Imamo zajednički projekt Vili i Debili, on je Vili, a ova dvojica smo ja i naš Skansi", ponosan je Gobac na sina golazbenika kojeg ima sa suprugom Deanom.

Iako se tradicionalni koncert Želim život zbog pandemije neće održati uživo, Nova TV je pripremila emisiju s glazbenim nastupima, koju ćete moći pratiti na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr i stranici DNEVNIK.hr-a na Facebooku. Nastupit će Severina, Petar Grašo, Nina Badrić, Psihomodo Pop te Sanja, Marinko i Zec, a donosimo vam i priloge na temu rada Zaklade, izjave političkih dužnosnika te još mnogo toga.

Telefonska linija kojom možete podržati rad Zaklade Ana Rukavina otvorena je od 1. 12. do 31. 12. Pozivom na broj 060 9000 donirate 5 kuna kako biste podržali plemenitu akciju i rad Zaklade.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Koncert Želim život - 3 Koncert Želim život - 2 Koncert Želim život - 1 +0 Koncert Želim život - 4 Celebrity Petar Grašo najavio sjajnu atmosferu na koncertu Želim život, a otkrio i što to za njega znači!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) +6 Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sanja Doležal osjeća se bolje nego prije pet godina, a ne skriva ni zašto: "Zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene