Glumili su zajedno

Dirljivom porukom preminulom glumcu izmamio suze na oči i otkrio neke nepoznate detalje: "Bio mi je otac, dragi prijatelj"

Harrison Ford (Foto: Profimedia) Harrison Ford (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford (Foto: Profimedia) +0 Harrison Ford (Foto: AFP) Galerija

Harrison Ford se dirljivim riječima oprostio od Seana Conneryja s kojim je glumio u filmu "Indiana Jones i posljednji križarski pohod".

Holivudski glumac Harrison Ford dirljivom se izjavom oprostio od legendarnog Seana Conneryja, koji je preminuo u 90. godini, a s kojim je snimio jedan od nastavaka filma o istraživaču Indiani Jonesu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Harrison Ford - 3 legendarni indiana jones Od glume je gotovo odustao, da bi danas na setovima izvodio svoje kaskaderske scene u 82. godini!

"Bio mi je otac. Ne u pravom životu, ali trećem nastavku Indyja jest. , izjavio je 78-godišnji Harrison za Variety.

Harrison i Sean glumili su zajedno u filmu "Indiana Jones i posljednji križarski pohod" iz 1989. godine.

"Niste upoznali zadovoljstvo sve dok vam netko ne plati da vozite Seana Conneryja u ruskom modelu motocikla s prikolicom koji poskakuje neravnom planinskom cestom i gledate ga kako se migolji. Bože, kako smo se zabavljali. Ako je na nebu, nadam se da tamo imaju terene za golf. Počivaj u miru, dragi prijatelju", dodao je Harrison u svojoj izjavi.

Inače je "Indiana Jones i posljednji križarski pohod" treći snimljeni film u kojem pustolovni arheolog kreće u potragu za svojim ocem Henryjem kojeg su oteli nacisti. Izašao je 1989. godine, a zaradio je 474,3 milijuna dolara na svjetskim kino blagajnama. Sean je za svoju ulogu u filmu bio nominiran za BAFTU i Zlatni globus.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene