Ovo nije prvi put

Hakeri upali na Instagram zanosne pjevačice i objavili razgolićenu fotografiju, prijete i videom

Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) +0 Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Galerija

Nicole Scherzinger ponovno ima problema s hakerima koji su joj upali u korisnički račun na Instagramu.

Pjevačica i bivša članica popularne grupe Pussycat Dolls, 41-godišnja Nicole Scherzinger, ponovno se našla na udaru hakera koji su na njezinu profilu na Instagramu objavili razgolićenu fotografiju na kojoj ona navodno pozira te najavili i objavu promiskuitetnog sadržaja.

Pogledaj i ovo Boris Banović (Foto: Anamaria Batur) Nije ugodno Postoji li među hrvatskim celebovima strah od napada Instagram hakera?

No fotografija je očigledno nastala u fotošopu, Nicoleina je glava postavljena na tijelo nepoznate gole žene, a uz to je napisan poziv za skidanje aplikacije te da će za prvih pet tisuća obožavatelja koji je skinu biti objavljen seksi videouradak.

Fotografija je s Instagrama obrisana nakon dvadesetak minuta, a vjeruje se kako su joj hakeri upali u korisnički račun dok je spavala.

Djelo hakera možete pogledati ovdje. 

Nažalost, to nije prvi put da se Nicole našla na meti hakera. Naime, ranije ove godine Internetom je počela kružiti intimna snimke nje i njezina bivšeg dečka, vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona, na kojoj su razmjenjivali poljupce i nježnosti u krevetu.

The Sun je izvjestio kako je dvominutna snimka pregledana 600 tisuća puta prije nego što je uklonjena. Nije poznato kada je nastala, ali par je vezu konačno prekinuo 2015. godine nakon što su 8 godina proveli zajedno, s povremenim prekidima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju David Copperfield (Foto: Profimedia) Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) +0 Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Zanimljivosti Sjećate li se legendarnog mađioničara? Život su mu obilježili skandali koje bi i sam volio zaboraviti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene