simpatično ili?

Zgodni banjalučki gradonačelnik zaplesao na poznati hit pa naišao na negativne komentare: ''Kakav cirkusant!''

Draško Stanivuković Draško Stanivuković Screenshot 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Draško Stanivuković Draško Stanivuković - 3 Draško Stanivuković - 2 Draško Stanivuković - 1 +0 Draško Stanivuković Galerija

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković proveselio se na jednoj manifestaciji uz pjesmu ''Flowers'' Miley Cyrus, a građani su se žestoko okomili na njega zbog tog postupka.

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković podijelio je simpatičan videozapis na svome profilu na TikToku, ali naletio je na veliko negodovanje publike.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus postala viralni hit Pojavila se polugola, ali svi pričaju o njezinoj frizuri: ''Je li ovo Kurt Russell? Što joj se dogodilo s kosom?''

Naime, Stanivuković je na Banjalučkom karnevalu uz jednu maskiranu skupinu zaplesao na pjesmu Miley Cyrus ''Flowers'', a u tome ga nije spriječila ni kiša. Ustao je iz publike, maknuo kišobran i počeo plesati pokraj dama koje su nastupale, a u opis videa dodao je: ''Jači od kiše''.

I dok su u tom trenu mnogi oko njega pljeskali i smatrali to pozitivnim, na TikToku je naletio na hrpu negativnih komentara.

"Cirkusant u pravoj ulozi", "Krindž", "Nije ni čudo što nas svijet ne shvaća ozbiljno", "Seljačina level maksimum", "Kako se mali provaljuje", "Glumac pravi", samo su neki od komentara ispod njegove objave.

@stanivukovicdrasko

Јачи од кише 💪❤️ Други Бањалучки карневал 😍

♬ original sound - Драшко Станивуковић

Drugi su pak stali u njegovu obranu te dodali: "Draško, najjači si", "Najljepši gradonačelnik Bosne", ''Kralj'', ''Čovjek uživa u trenutku…''.

Na kraju plesa gradonačelnik se naklonio plesačicama i one njemu te su svi nastavili pljeskati.

Inače, Draško je 30-godišnji muškarac koji je gradonačelnik Banje Luke od 2020. godine, a osim političkim ciljevima puno je pozornosti privukao i svojim zgodnim izgledom i time što je sa samo 27 godina došao na tu funkciju. 

Prilično je aktivan i na svim društvenim mrežama, a izdvaja se i po bogatom profilu na TikToku, na kojem objavljuje svoje obilaske, poruke građanima i slično.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Драшко Станивуковић (@draskostanivukovic)

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +27 Ivana Knoll Celebrity Knoll objavila video talenta kojim se očito ponosi, ali reakcije nisu bile onakve kakvima se nadala: ''Kakav neugodnjak...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor Antonia Ivić - 1 David Bublić - 1 Denis Sviličić - 1 +30 Leo Cvetković - 1 Nekad i sad Odmorni, dotjerani i siti: Pogledajte kako natjecatelji Survivora izgledaju nakon povratka u civilizaciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene