bit će veselo!

Pogledajte atmosferu na zagrebačkom glavnom trgu gdje ekipa očekuje dolazak Baby Lasagne!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Baby Lasagne na trgu - 1 Doček Baby Lasagne na trgu - 2 Doček Baby Lasagne na trgu - 3 Doček Baby Lasagne na trgu - 1 Doček Baby Lasagne na trgu - 2 Doček Baby Lasagne na trgu - 3 Doček Baby Lasagne na trgu - 5 Doček Baby Lasagne na trgu - 3 Doček Baby Lasagne na trgu - 6 Doček Baby Lasagne na trgu - 7 +28 Doček Baby Lasagne na trgu - 4 Galerija

Baby Lasagna stigao je u Zagreb gdje će ga na Trgu bana Jelačića dočekati brojni fanovi.

Poslije finalnog nastupa na Eurosongu u Švedskoj, Baby Lasagna se vratio u Zagreb. U galeriji možete pogledati atmosferu na Trgu bana Jelačića gdje su se okupili njegovi brojni fanovi.

 

Pogledaji ovo Trenutak proglašenja pobjednika Eurosonga Celebrity Ovo je trenutak koji će se upisati u povijest Hrvatske, prisjetite se još jednom!

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 1 Celebrity Baby Lasagna javio se iz aviona kojim stiže u Hrvatsku, evo što je poručio fanovima koji ga čekaju na trgu u Zagrebu!

Pogledaji ovo Dolazak Baby Lasagne u hotel Celebrity Baby Lasagnu pri povratku u hotel nakon finala dočekali fanovi, dijelio je autograme i selfieje!

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Evo što srpski mediji pišu o Baby Lasagni nakon Eurosonga: "Hrvati se uzalud nadali..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene