Oko DVIJE TISUĆE tugujućih okupilo se na pogrebu legendarnog glumca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac James Gandolfini preminuo je prošlog tjedna u 51. godini od posljedica srčanog udara tijekom svog boravka u Italiji.

Edie Falco, Steve Buscemi, Alec Baldwin, Julianna Margulies, Chris Noth, Tony Sirico, Vincent Pastore, Joe Pantoliano, Jerry Adler, Michael Imperioli, Jamie Lynn-Sigler, Aida Turturro i brojni drugi poznati glumci okupili su se u New Yorku gdje su se u katedrali Sv. Ivana Evanđelista oprostili od velikog glumca, Jamesa Gandolfinija.

>> Ovako izgleda soba u kojoj se Gandolfini borio za život!

Pogledaj i ovo Julianna Margulies Jeste li gledali? Pamtimo je kao medicinsku sestru koja je u hit-seriji osvojila i našeg Gorana Višnjića, a evo kako izgleda 30 godina kasnije!

Podsjetimo, slavni glumac preminuo je prošlog tjedna u 51. godini od posljedica srčanog udara tijekom svog boravka u Italiji. Osim brojnih fimova u kojima je glumio, James je ostao najzapamćeniji po ulozi Tonyja Soprana u seriji 'Sopranos'.

Na pogrebu se okupilo gotovo 2.000 ljudi, a svi su o njemu govorili isključivo u superlativima, piše USA Today. 'Bio je velikodušan čovjek koji je stvorio jedan od najlegendarnijih likova u američkoj televizijskoj povijesti', pišu američki mediji.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene