zastrašujuća priča

Glumica koja je uvlačila žene u bizarni kult i tjerala ih da poziraju gole pa ih žigosala puštena je ranije iz zatvora!

Allison Mack (Foto: Getty Images) Allison Mack (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Allison Mack (Foto: Getty Images) Allison Mack (Foto: Getty Images) Allison Mack (Foto: Getty Images) Allison Mack (Foto: Instagram) Allison Mack (Foto: Profimedia) Allison Mack (Foto: Profimedia) Allison Mack (Foto: Instagram) Allison Mack (Foto: Instagram) +0 Allison Mack (Foto: Instagram) Galerija

Allison Mack završila je u zatvoru zbog svoje uključenosti u kult Nxivm, u koji je dovodila žene koje su tamo bile žigosane, prisiljavane na seksualne odnose i na težak fizički rad, a sada je puštena iz zatvora godinu dana ranije.

Allison Mack zaprepastila je svjetsku javnost nakon što se saznalo da je bila uključena u kult Nxivm, u koji je dovodila žene koje su tamo bile žigosane, prisiljavane na seksualne odnose i težak fizički rad.

U rujnu 2021. godine osuđena je na zatvor u Kaliforniji, a sada je puštena iz zatvora godinu dana prije određenog. Dužu zatvorsku kaznu izbjegla je jer je surađivala sa saveznim vlastima u slučaju protiv Ranierea, koji je osuđen na 120 godina zatvora zbog trgovine ljudima u seksualne svrhe. Mack je pomogla tužiteljima prikupiti dokaze koji pokazuju kako je Raniere stvorio tajno društvo koje je uključivalo žene ispranog mozga koje su bile obilježene njegovim inicijalima i prisiljene na seks s njim.

Osim Macka, članovi grupe bili su i nasljednica Seagramova bogatstva alkoholnih pića Clare Bronfman i kći TV zvijezde Catherine Oxenberg iz ''Dinastije''.

Allison je izrazila kajanje i krivnju prije presude na saveznom sudu u Brooklynu, u New Yorku, te joj je sud dopustio izlazak iz zatvora.

Podsjetimo, Mack je najpoznatija po ulozi u seriji "Smallville", a nakon što se sama prijavila policiji, osuđena je na tri godine zatvora. Osim što je završila u zatvoru, morala je platiti i 20.000 dolara sudskih troškova.

Mučne informacije koje su tada izašle u javnosti sve su zgrozile. Svojedobno se govorilo da je Mack u sektu pokušala uvesti i brojne druge filmske i glazbene zvijezde, kao što su glumica Emma Watson i pjevačica Kelly Clarkson. Mack je bila jedna od najdražih žena samoprozvanog gurua, a i sama je navodno sudjelovala u ponižavanjima jer je po hijerarhiji u sekti na to imala pravo.

Tužitelji su ranije rekli da je glumica bila aktivna u Nxivmu šest mjeseci prije nego što je uhićena i Ranier je žrtve koje mu je ona dovodila tjerao da rade što ne žele, zlostavljao ih, izgladnjivao, tretirao kao robove i tetovirao im svoje inicijale na tijelo. Hranu su ženama uskraćivali da bi lakše ostale u celibatu, a tetovaže su im stavljali ispod kukova kako bi se znalo kome pripadaju.

Tužitelji su otkrili i da je Mack tjerala žene da poziraju gole kako bi ih fotografirala te je slala slike Ranieru.

"Donijela sam odluke koje nikada neću zaboraviti. Ispunjena sam krivnjom zbog toga što sam bila uz bok Keithu. Ispričavam se iz dubine svoje duše", poručila je Mack žrtvama kada je osuđena na zatvorsku kaznu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Veronica Castro - 1 Veronica Castro - 2 Veronica Castro - 3 Veronica Castro - 4 +12 Veronica Castro - 5 Nekad i sad Kao Rosa Salvaje 90-ih je prikovala Hrvatsku uz male ekrane, a nakon brojnih estetskih korekcija ova glumica više ne nalikuje na sebe!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Roger Federer - 8 Kate Middleton i Roger Federer - 7 Kate Middleton i Roger Federer - 6 Kate Middleton i Roger Federer - 4 +32 Kate Middleton i Roger Federer - 3 Zanimljivosti Kate Middleton umirala je od smijeha pored bivšeg tenisača, zbog njega je čak prekršila i protokol, a i njegova supruga trudila se biti dio razgovora!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene