Gnjusni zločini

Zastrašujuća priča: Glumačka zvijezda uvlačila je žene u bizarni kult pa ih tjerala da poziraju gole, a onda su ih žigosali!

Allison Mack (Foto: Instagram) Allison Mack (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Allison Mack (Foto: Instagram) Allison Mack (Foto: Getty Images) Allison Mack (Foto: Profimedia) Allison Mack (Foto: Instagram) Allison Mack (Foto: Instagram) +0 Allison Mack (Foto: Getty Images) Galerija

Allison Mack završila je u zatvoru zbog svoje uključenosti u kult Nxivm, u koji je dovodila žene koje su tamo bile žigosane, prisiljavane na seksualne odnose i na težak fizički rad.

Glumica Allison Mack (38), najpoznatija po ulozi u seriji "Smallville", prijavila se na odsluženje zatvorske kazne u kalifornijskom Dublinu ovoga tjedna. Prije nekoliko mjeseci osuđena je na tri godine zatvora zbog svoje uključenosti u kult Nxivm u koji je dovodila žene koje su tamo bile žigosane, prisiljavane na seksualne odnose i na težak fizički rad.

Pogledaj i ovo Allison Mack (Foto: Profimedia) Nevjerojatna priča Priznala krivnju: Glumica uvlačila žene u bizarni kult gdje su žigosane i pretvarane u seksualne robinje

Mack se u zatvor prijavila tri tjedna prije nego što joj je to određeno, a američki mediji javljaju kako je posljednje dvije godine glumica živjela sa svojim roditeljima.

Allison je uhićena 2018. godine i optužena je za trgovanje seksualnim uslugama, urotu zbog seksualne trgovine i teškog prisilnog rada. Priznala je krivnju i rekla da je manipulirala ženama da postanu seksualne robinje za Keitha Rainera, koji je prošlog listopada osuđen na 120 godina zatvora.

Allison je upravo s Keithom bila u Meksiku 2018. godine, kada je on uhićen. Osim što je završila u zatvoru, morala je platiti i 20.000 dolara sudskih troškova.

Svojedobno su procurile informacije da je Mack u sektu pokušala uvesti i brojne druge filmske i glazbene zvijezde, kao što su glumica Emma Watson i pjevačica Kelly Clarkson. Mack je bila jedna od najdražih žena samoprozvanog gurua, a i sama je navodno sudjelovala u ponižavanjima jer je po hijerarhiji u sekti na to imala pravo.

Tužitelji su ranije rekli da je glumica bila aktivna u Nxivmu šest mjeseci prije nego što je uhićena i Ranier je žrtve koje mu je ona dovodila tjerao da rade što ne žele, zlostavljao ih, izgladnjivao, tretirao kao robove i tetovirao im svoje inicijale na tijelo. Hranu su ženama uskraćivali da bi lakše ostale u celibatu, a tetovaže su im stavljali ispod kukova kako bi se znalo kome pripadaju.

Tužitelji su otkrili i da je Mack tjerala žene da poziraju gole kako bi ih fotografirala te je slala slike Ranieru.

"Donijela sam odluke koje nikada neću zaboraviti. Ispunjena sam krivnjom zbog toga što sam bila uz bok Keithu. Ispričavam se iz dubine svoje duše", poručila je Mack žrtvama kada je osuđena na zatvorsku kaznu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: PR) +0 Zdravko Čolić (Foto: PR) Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Michele i Cory Monteith (Foto: AFP) Lea Michele i Cory Monteith (Foto: AFP) Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) +3 Lea Michele (Foto: Instagram) Zanimljivosti Planirali su obitelj, a onda je uslijedio šok: Njegovo tijelo pronašli su u hotelskoj sobi, nije uspio riješiti problem s kojim se borio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene