obilno je krvario

Glumac iz kultne "Dinastije" u Beogradu završio u bolnici s ozljedama glave, poznati su i detalji nesreće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac John James u Beogradu trenutno snima film "My Son Hunter", a tamo je izvan seta doživio nesreću zbog koje je završio u bolnici.

Glumac John James (65), koji je publici najpoznatiji kao Jeff Colby iz kultne serije "Dinastija", u Beogradu je doživio nesreću zbog koje je završio u bolnici.

John, koji u Srbiji trenutno snima film "My Son Hunter" u kojem glumi američkog predsjednika Joea Bidena, zabio se u vrata jednog beogradskog restorana i pritom ozlijedio glavu.

"Ulazio sam u jedan restoran u Beogradu i zabio se u staklena vrata. Imam veliku porezotinu iznad oka i krvarenje je bilo obilno", ispričao je glumac za Daily Mail.

"Bio sam dosta ošamućen pa sam se vratio u svoju hotelsku sobu, a tamo me preuzeo moj menadžer Nicholas Kalogeras i odveo me u bolnicu", dodao je John te je istaknuo i da je bio jako zadovoljan svojim tretmanom u beogradskoj bolnici.

"Bila je subota navečer i hitna je bila pretrpana ljudima no dobio sam vrhunski tretman i nekoliko šavova pa se mogu vratiti na set", ispričao je.

Njegove fotografije iz bolnice objavljene su na službenom Twitter profilu filma koji snima.

"John James je ok. Doživio je malu nezgodu izvan seta no ok je. Show se mora nastaviti", piše u objavi.

Svoj nadolazeći film o američkom predsjedniku John je opisan kao priču o bezuvjetnoj ljubavi oca prema sinu, ali je naglasio i da pruža dublji pogled u svijet politike.

"Film ima sve. Novac, moć, pohlepu, seks, droge i alkohol. Na neki način me podsjeća na 'Dinastiju'", kazao je John koji je u kultnoj seriji glumio od 1981. do 1989. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Celebrity Rijetki znaju da je ovaj Severinin hit napisala pokojna Marina Tucaković: "Nagovorila me, umirale smo od smijeha na tekst"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene