Fanovi su nezadovoljni

Ronaldova Georgina pohvalila se fotkama s romantične večere, a jedan je detalj sve naljutio: ''Zar i ona!?''

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +20 Georgina Rodriguez Galerija

Georgina Rodriguez pohvalila se fotografijama s romantične večere na koju ju je odveo Cristiano Ronaldo, ali njezini pratitelji na fotografiji su primijetili njene neobične usne.

Georgina Rodriguez pohvalila se s nekoliko novih fotografija na Instagramu, a pratiteljima je otkrila da ju je njen dragi Cristiano Ronaldo izveo na večeru.

Međutim, umjesto romantičnih fotografija na kojima se za stolom drže za ruke, njenim pratiteljima u oko je upalo nešto drugo – Georginine usne.

One su na prvoj fotografiji ispale izuzetno čudno i veliko, a mnogi su odmah zaključili da se i Georgina podvrgnula estetskoj operaciji popunjavanja usana.

To se, ipak, njenim obožavateljima nije svidjelo.

''Što si napravila s usnama?'', ''Usne pune botoksa'', ''Zar je i ona to morala napraviti?'', bili su neki od komentara.

Ali ovakvi komentari Georginu nisu omeli u uživanju s Cristianom, a u opisu je samo kratko dodala: ''Moja predivna ljubav''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina i Ronaldo u vezi su već nekoliko godina. Par zajedno ima kćeri Bellu Esmeraldu i Alanu Martin, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju prošle godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +26 In Magazin: Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput i Bloom sredili su se za važno događanje pa uskladili outfite koji su raznježili pratitelje: ''A preslatki se!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija +24 Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija, Mirta Zečević, Ecija Ojdanić,Hana Hegedušić, Vedran Mlikota Nekad i sad Domaća glumica tajila je datum vjenčanja i htjela se udati podalje od očiju javnosti, no to joj ipak nije uspjelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene