On o svemu mudro šuti

Filip Vidović snimljen u zagrljaju žene koja je uvijek uz njega, dok kruže nagađanja o njegovu ljubavnom životu

Filip Vidović Filip Vidović Foto: Josip Mikacic/Pixsell

Filip Vidović je na domjenku nakon izvedbe predstave "Prijatelji" pozirao zagrljen sa svojom majkom Gordanom Gadžić.

Naš mladi glumac Filip Vidović osvojio je simpatije šire domaće javnosti u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je sudjelovao prošle godine i dogurao do samog finala.

Od tada javnost intrigira i njegov ljubavni život, jer je nakon showa raskinuo zaruke s plesačicom Natašom Pavičević, i to samo nekoliko mjeseci prije nego što su trebali stati pred oltar.

Dosad ga se povezivalo s nekoliko dama, uključujući i slastičarku Ivanu Čuljak, s kojom je sudjelovao u istoj sezoni "Plesa sa zvijezdama", kao i s voditeljicom Mijom Kovačić, s kojom je nekoliko puta viđen u javnosti.

No Filip o svemu mudro šuti, ali zato ni ne krije tko je najvažnija žena u njegovu životu.

Radi se, o kome drugome, nego o njegovoj majci, također poznatoj glumici Gordani Gadžić, u čijem je zagrljaju ponosno pozirao na domjenku nakon izvedbe predstave "Prijatelji".

Majka je bila i njegova velika podrška u showu "Ples sa zvijezdama".

Gordana je Filipa dobila s legendom hrvatskog glumišta Ivicom Vidovićem, koji je preminuo prije 11 godina.

Ivica se tijekom života ženio tri puta, a Gordana mu je bila treća supruga. S drugom suprugom, pokojnom glumicom Mirjanom Majurec, dobio je još sina Luku, koji je naš poznati iluzionist. Prva supruga bila mu je glumica Zdenka Anušić, koja je preminula 2012. godine, a njih dvoje zajedno nisu imali djece.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda - 9 Chriztel Renae Aceveda - 8 Chriztel Renae Aceveda - 7 Chriztel Renae Aceveda - 6 +15 Chriztel Renae Aceveda - 5 Celebrity Zbog ove djevojčice u Supertalentu se opet plakalo, morate poslušati što je to bilo vrijedno zlatnog gumba: ''Da netko s toliko duše pjeva o Hrvatskoj...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 9 Iva Grgurić - 10 Iva Grgurić - 7 Iva Grgurić - 6 +28 Iva Grgurić - 11 Celebrity Hrvatica koju Srbi obožavaju doživjela je veliki šok: ''Ostala sam bez cijele ušteđevine, jedna gospođa me izigrala i prevarila...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene