Nitko nije ni slutio

Sevka je pokazala kako se pripremala za nastup s Letom 3, evo što je radila prije samog odlaska na pozornicu!

Severina - 2 Severina - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 9 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 5 Severina - 6 Severina - 8 Severina - 4 Severina i Let 3, Dora 2024 Severina i Let 3, Dora 2024 - 9 Severina i Let 3, Dora 2024 - 8 +21 Severina i Let 3, Dora 2024 - 7 Galerija

Pjevačica Severina pokazala je kako su izgledale pripreme u backstageu za nastup Leta 3, njeno sudjelovanje nitko nije mogao ni naslutiti.

Severina je na jučerašnjoj prvoj polufinalnoj večeri Dore oduševila publiku kada se pridružila Letu 3 na pozornici. Tajnu da će s njima zaplesati na pozornicu uspješno su dugo skrivali, a pjevačica je sada na svom Instagram profilu pokazala kako je izgledala generalna proba.

''Kkc jbmm toall dljvld apitljkgbf and soon op.a. Došla sam s druge planete na poziv grupe Flight 3 i bad chickens Pilićis, da učim Babaroge da budu dobre... Jer inače, eto mene opet'', napisala je Severina i nasmijala obožavatelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Prvo je vježbala mahanje čekićem, a onda pokazala trenutak kada se susrela s Mrletom, Prljom i plesačim iza pozornice.

Pogledaji ovo Saša Lozar Celebrity Društvene mreže vrve forama na račun falša Saše Lozara, oglasio se i on: "Bolje biti viralan nego sterilan!"

Iako su nastup Leta 3 svi iščekivali, Severina je bila pravo iznenađenje, a za 24 sata je otkrila i zašto je to napravila.

"Došla sam na poziv prijatelja Mrleta i rekla da ću nastupiti ako sa mnom bude Jovanka Broztitutka", rekla je Severina za 24 sata.

"Ovo je jedan od mojih najvažnijih nastupa u životu, zato što ja nikada nisam nastupala, ja dolazim s druge planete, pozvala me je grupa Fly 3 i zli pilići, oni su me tražili da naučim sve zle Babaroge ljubavlju, poštenju, pravdi, slobodi i vrijednostima gdje će svi ljudi živjeti u sreći i veselju. Na našoj planeti, na mojoj planeti gdje sam ja kraljica ljubavi i healthy sosayatija, mi ne znamo za hell, mi znamo samo za paradise. Došla sam s križoboljom u leđima, toga ima na našoj planeti, ali to ćemo isto izliječiti s ljubavlju. Hvala svima", dodala je Seve.

Što mislite o Sevkinom nastupu s Letom 3?

  • Top, baš me nasmijala!
  • Flop

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Dora 2024: Generalna proba prve polufinalne večeri Celebrity Poznati su prvi finalisti Dore, evo kojih ćemo osam natjecatelja slušati u velikom finalu!

Let 3 je prošao u finale Dore, a večeras ćemo saznati i tko će im se još pridružiti u finalu u nedjelju.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson +5 Paul Anderson Nekad i sad Šokantne fotografije glumca iz hit-serije obilaze svijet, droge su itekako ostavile traga na njegovu izgledu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 1 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 2 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 3 +25 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 4 Celebrity Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene