Evo koliko se promijenio

Glumio je u svim sezonama, a bez njega serija ''Lud, zbunjen, normalan'' ne bi bila ista, evo gdje je danas popularni Damir!

Moamer Kasumović - 9 Moamer Kasumović - 9 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Moamer Kasumović - 9 Moamer Kasumović - 8 Moamer Kasumović - 6 Moamer Kasumović - 1 Moamer Kasumović - 2 Moamer Kasumović - 3 Moamer Kasumović - 4 Moamer Kasumović - 5 Moamer Kasumović - 7 Moamer Kasumović - 10 +8 Moamer Kasumović - 11 Galerija

Damira Fazlinovića iz popularne serije ''Lud, zbunjen, normalan'' nemamo priliku često vidjeti, a evo koliko se glumac promijenio od posljednje sezone serije.

Serija ''Lud, zbunjen, normalan'' već godinama gledatelje Nove TV drži prikovanima za ekrane kada se emitira, a brojni glumci bez kojih serija ne bi bila ista promijenili su se od posljednje sezone koja je prvi put emitirana 2021. godine nakon smrti glavnog glumca Mustafe Nadarevića.

Pogledaj i ovo showbuzz Oprostio se na instagramu Faruk iz serije "Lud, zbunjen, normalan" tuguje zbog gubitka voljene osobe o kojoj je brinuo zadnjih godina

Moamer Kasumović glumio je unuka Izeta Fazlinovića Damira te je od početka slovio kao onaj normalan član obitelji. On je u seriji doživio velike promjene jer je glumio u svih 13 sezona od 2006. godine, a od posljednje sezone ne pojavljuje se previše u javnosti.

Na Instagramu ponekad objavi svoju fotografiju, a evo kako popularni Damir izgleda danas.

Za svoj imidž ostao je vjeran jbrkovima iz posljednje sezone koji ga odlično nadopunjuju, a pohvalio se i tajanstvenom ljepoticom o kojoj još nije otkrio detalje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moamer Kasumović (@moamer_kasumovic)

Kasumović je rođen u Crnoj Gori te je kao 14-godišnjak bez roditelja preselio u Sarajevo gdje je nakon završetka rata krenuo u gimnaziju. Nakon toga upisao je studij novinarstva, ali ubrzo, zbog ljubavi prema glumi upisao je i završio Akademiju scenskih umjetnosti.

Jednom je prilikom za In magazin otkrio kako su izgledala snimanja za ''Lud, zbunjen, normalan''.

"Bilo je situacija kada smijeh preraste u histeriju, sjećam se scene jedne s damom sumnjivog morala... nama je to bilo toliko smiješno da je redatelj morao tražiti pauzu od pola sata", kazao je Moamer.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kate Middleton, Charles III., princ William Kralj Charles +26 Kralj Charles Celebrity Kralj Charles zaposlio osobu čiju jedinu obavezu ne možete ni zamisliti, evo kako su ju objasnili

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Topalović - 1 Helena Topalović - 2 Helena Topalović - 3 Helena Topalović - 4 +14 Helena Topalović - 5 Celebrity Kći srpskog pjevača uživa u luksuznom životu, na tajnoj turističkoj destinaciji hvali se raskošnim atributima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene