očekuju i bebu

Atraktivna farmerica Ena rekla je "da" muškarcu čije je ime tetovirala na škakljivo mjesto, a pokazala je i blještavi prsten!

Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 5 Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 5 In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 5 Ena Friedrich +0 Ena Friedrich Galerija

Farmerica Ena Friedrich pohvalila se blještavim prstenom i time dala do znanja da se zaručila, a brojne čestitke ne prestaju joj pristizati.

Bivša natjecateljica showa "Farma More i Maslina" Ena Friedrich (33) pohvalila se sretnom viješću na svom profilu na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Prince Wale Soniyiki - 5 ponosan na sebe Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

"Da", napisala je kratko Ena, koja se vratila na "Farmu", pokraj videa i fotografije blještavog prstena na svojoj ruci. Odmah je dobila brojne čestitke pratitelja u komentarima. 

"Opaa, miki. Molim opis kako je kleknuo. Čestitam", "Čestitam, Ena. Budite sretni", "Wow", "Aaaaa, ježim se, Ena. Čestitam, svu sreću svijeta ti želim", napisali su joj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Friedrich (Čobanov) 😂 (@enafriedrich1)

Playboyeva zečica u dugogodišnjoj je vezi s partnerom s kojim očekuje i dijete, zbog čega je i prva napustila show "Farma More i Maslina". 

''Mi smo napravili test nekoliko sati prije nego što sam ušla, tako da stvarno nije bilo nikakvih odgoda. Na kraju smo, naravno, u suradnji s produkcijom odradili taj pregled gdje mi je doktor, nažalost, rekao da sam pod strogim mirovanjem i da moram, ako želim paziti na bebu, da je ne izgubimo, strogo mirovati i ležati'', objasnila je povjesničarka umjetnosti za IN magazin

Ena je bila i u showu "Ljepotice i genijalci" Nove TV, a napustila ga je pred samo finale. Inače, Friedrich je jednom prilikom otkrila da je tetovirala Danijelovo ime na škakljivom mjestu, iznad intimnog područja. 

"Vlasništvo Danijela Kiša", stoji ispisano na engleskom jeziku na Eninu tijelu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 +2 Indira Levak - 3 Celebrity Borba dekoltea može završiti, Indira je pobjednica! Shvatit ćete o čemu pričamo kad vidite ove fotografije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene