šok za cijelu obitelj

Prijatelji otkrili kako se supruga Brucea Willisa nosi s njegovom dijagnozom, poznato je i tko joj pomaže u teškim trenucima

Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis (Foto: Profimedia) +0 Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Galerija

Izvori bliski obitelji Brucea Willisa istaknuli su kako je njegovoj supruzi Emmi Heming teško pala njegoca dijagnoza, no radi sve što je u njezinoj moći kako bi mu pomogla.

Legendarnom glumcu Bruceu Willisu (67) nedavno je dijagnosticirana afazija, poremećaj jezika i govora nastao kao posljedica različitih oštećenja mozga. Njegovoj supruzi Emmi Heming Willis (43) cijela je situacija vrlo teško pala, no radi sve što je u njezinoj moći kako bi mu olakšala svakodnevicu.

Pogledaj i ovo Demi Moore Tko bi rekao! Slavna ljepotica proslavila 60. rođendan, prve čestitke dobila od žene s kojom je njen bivši pronašao novu sreću!

Izvori bliski obitelji za časopis People su istaknuli kako joj je izrazito teško gledati supruga u takvom stanju. "Njihove kćeri su tako mlade. Emma pokušava biti snažna zbog cijele obitelji. Surađuje s nekoliko profesionalaca kako bi Bruce dobio potrebnu pomoć, a dogovorila je preglede kod najboljih liječnika", ističe izvor.

Dodaje kako je Emma zaposlila zdravstvenog asistenta koji brine o Willisu, no i ona u svemu dosta pomaže. "Dijagnoza ju je jako šokirala", ističe izvor.

Vijest o Bruceovom zdravstvenom stanju na službenom je Instagramu objavila njegova bivša supruga Demi Moore. "Bruceovim nevjerojatnim obožavateljima, kao obitelj smo htjeli podijeliti da naš voljeni Bruce ima zdravstvene probleme i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga, Bruce se povlači iz karijere koja mu je puno značila. Ovo je vrlo izazovno vrijeme za našu obitelj i cijenimo vašu neprekidnu ljubav, suosjećanje i podršku. Prolazimo kroz ovo kao jaka obiteljska zajednica i želimo da njegovi fanovi budu u toku jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu. Kako Bruce uvijek kaže, 'živnite', i zajedno planiramo napraviti baš to", stoji u objavi koju su, uz Demi, potpisale i njegova nova supruga Emma Hemming Willis te kćeri Rumer, Scout, Tallulah, Mabel i Evelyn.

Nedavno su se pojavile glasine da Bruce ima demenciju i da zato prihvaća uloge u niskobudžetnim filmovima, pa tako samo ove godine izlazi 11 njegovih novih filmova.

Iza Brucea je bogata karijera tijekom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) Celebrity Nakon duge i teške bolesti preminula domaća glumica Mirjana Majurec, na sceni je bila gotovo 40 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene