Talijani je obožavaju!

Lijepa Čakovčanka u Italiji među svjetski poznatim zvijezdama, mamila je uzdahe u haljini s opakim prorezom koji je umalo otkrio previše

Ema Kovač Ema Kovač Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Kovač - 1 Ema Kovač - 4 Ema Kovač - 3 Ema Kovač - 2 Ema Kovač - 1 Ema Kovač - 1 Ema Kovač - 2 Ema Kovač - 3 Ema Kovač - 2 Ema Kovač - 4 +23 Ema Kovač u filmu ''Lamborghini'' - 2 Galerija

Treću večer filmskog festivala u Veneciji uveličala je i naša atraktivna glumica i model s talijanskom adresom. Ema Kovač, kao gost za Tom Ford Beauty, zabljesnula je u društvu svjetski poznatih glumačkih imena.

Treću večer filmskog festivala u Veneciji uveličala je i naša atraktivna glumica i model s talijanskom adresom.

Pogledaj i ovo Ema Kovač Buduća zvijezda! Prelijepa Hrvatica koja je već zaludjela Talijane sad osvaja i Hollywood, smiješi joj se uspješna karijera?

Ema Kovač, kao gost za Tom Ford Beauty, u petak je zabljesnula u haljini hrvatskog dizajnera Ivana Alduka, na premijeri filma ''Bones and All'' u društvu svjetski poznatih glumačkih imena među kojim su bili Timothée Chalamet, Sydney Sweeney, Camila Mendes, Barbara Palvin, Dylan Sprouse i brojni drugi.

79. Međunarodni filmski festival u Veneciji organizira La Biennale di Venezia u režiji Alberta Barbere. Održava se na venecijanskom Lidu od 31. kolovoza do 10. rujna 2022. Cilj Festivala je podizanje svijesti i promicanje međunarodne kinematografije u svim njenim oblicima kao umjetnosti, zabave i industrije, u duhu slobode i dijaloga. Festival također organizira retrospektive i posvete velikim ličnostima kao doprinos boljem razumijevanju povijesti kinematografije.

Mlada Čakovčanka prije tri je godine zaludjela Talijane nakon što se pojavila u showu ''Ciao Darwin'' i tada je šira javnost saznala za nju. Pored toga je uz studij uspješno gradila i karijeru modela, a sada se odlučila okušati i u glumačkom svijetu.

Naime, iako je tek krenula ovim novim putem u karijeri, Ema iza sebe ima već emitiranu seriju u Italiji, ali i dva snimljena filma ''Lamborghini'' i ''The Palace''.

Kovač se još i ranije okušala u televizijskim i filmskim ulogama, a poznato je i da je miljenica i talijanskog redatelja Paola Sorrentina.

Filmovi koje je sada snimila počet će se prikazivati 2023. godine, a nedavno je izašla najava za film ''Lamborghini'', koji prati životnu priču osnivača te marke Ferruccia Lamborghinija.

Ema osim glumačkog talenta ima i poduzetnički duh, pa je tako i vlasnica tvrtke za proizvodnju kupaćih kostima ''Ambìnca Swimwear''. U kolekciji se mogu pronaći zanimljivi kupaći kostimi u raznim bojama, koji su ekološki prihvatljivi i napravljeni od održivih materijala.

Kovač je studirala poduzetništvo i menadžment. Od svoje 4. do 14. godine bavila se plesom, a rodila se i odrasla u Hrvatskoj, no život ju je odveo u Italiju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene