Sretan je sa svima!

Glumac otkrio spol desetog djeteta, koje čeka s 18 godina mlađom zaručnicom

Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Eddie Murphy (Foto: Profimedia) +0 Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Galerija

Eddie Murphy sa zaručnicom Paige Butcher čeka deseto dijete.

Paige Butcher, zaručnica Eddieja Murphyja, u prosincu bi glumcu trebala roditi njegovo deseto dijete, a on je sada otkrio da će dobiti sina. Za portal TMZ izjavio je da jedva čekaju dolazak dječaka na svijet. Eddie i Paige već zajedno imaju djevojčicu Izzy koju su dobili u svibnju 2016. godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabava na plaži FOTO Stvarno je sretan čovjek: Ova ljepotica samo je njegova!

S bivšom suprugom Nicole Murphy holivudska zvijezda ima već petero djece - kćer Briu (28), sina Milesa (25), kćer Shayne (23) te kćeri Zolu (18) i Bellu (16).

Osim spomenutih, otac je i 29-godišnjeg sina Erica, kojeg je dobio s Paulette McNeely, kao i 27-godišnjeg sina Christiana, kojeg ima s Tamarom Hood. Tu je i 11-godišnja kćer Angel, koju je dobio s bivšom spajsicom Mel B.

Eddie je u jednom intervjuu izjavio kako je sretan što ima sve njih te da su svi oni dobri ljudi.

''Zanimljivo je i da su svi potpuno drugačiji jedni od drugih. Nijedno od njih nije poput mene'', zaključio je jednom prilikom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene