''vječni šarmer!''

Ecija Ojdanić na setu ''Kumova'' pozirala je u društvu voljenog domaćeg glumca: ''Nakon punih osam godina!''

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić i Žarko Radić - 1 Ecija Ojdanić i Žarko Radić - 2 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 1 +20 Ecija Ojdanić - 3 Galerija

Ecija Ojdanić podijelila je fotografiju sa seta s kolegom glumcem Žarkom Radićem pa otkrila da su pred kamerama opet zajedno nakon osam godina.

Naša glumica Ecija Ojdanić pohvalila se na svom Instagram profilu novi dvjema fotografijama s našim poznatim glumcem Žarkom Radićem.

Ecija i Žarko zajedno su pozirali na setu za seriju Kumovi, a Ecija je u opisu otkrila i da su zajedno na setu nakon dugo godina.

''Radni tjedan je započeo najbolje moguće u cik zore, s ovim vječnim šarmerom i divnim kolegom.

Susret pred kamerama nakon punih osam godina'', pisalo je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Njezine pratitelje njihov je susret jako razveselio, a ovime je Ecija podsjetila i da ćemo ih u budućim epizodama gledati i u hit-seriji ''Kumovi''.

Inače, Žarka gledamo u još jednoj popularnoj seriji Nove TV ''Na granici'', a glumio je i u seriji ''Kud puklo da puklo'' te brojnim domaćim filmovima i serijama.

Eciju trenutno gledamo u ''Kumovima'', a također je glumila i u seriji ''Kud puklo da puklo'', ''Larinom izboru'' te iza sebe ima i brojne druge uloge.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole - 4 Joško Čagalj Jole - 3 Jelena Rozga, Jole Joško Čagalj Jole - 3 +17 Joško Čagalj Jole Celebrity Jole se na društvenim mrežama pohvalio svojom kćeri koja je zbilja prava ljepotica, imao je i povod: ''Moja princeza''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vila Jelene Karleuše - 8 Vila Jelene Karleuše - 7 Vila Jelene Karleuše - 6 Vila Jelene Karleuše - 4 +25 Vila Jelene Karleuše - 5 Zanimljivosti Pogledajte luksuz u kojem Jelena Karleuša živi sa svojim kćerima, pazila je na baš sve detalje u kojima uživaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene