Još malo!

Depeche Mode u Zagrebu: Evo što sve fanovi moraju znati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članove grupe Depeche Mode u Zagrebu će dočekati garderobe s crnim foteljama te će, ne njihov zahtjev, biti ukrašene s puno cvijeća.

Arena Zagreb jspremna za ponovni spektakl kakav zna i može prirediti samo Depeche Mode!  Uz impozantnu pozornicu nalazit će se veliki video zid na kojem će se izmjenjivati niz specijalnih efekata.

Grupa Depeche Mode još u  četvrtak poslijepodne sletjela je u Zagreb, a po dolasku  su kratko za Novu TV komentirali: 'Lijepo je biti ovdje!'

>> Depeche Mode oduševljava svakim koncertom na novoj turneji!

Pogledaj i ovo showbuzz Još malo! Depeche Mode oduševljava svakim koncertom na novoj turneji!

Članove grupe Depeche Mode  čekaju garderobe s crnim foteljama te će, na njihov zahtjev, biti ukrašene s puno cvijeća. Za cijelo vrijeme boravka u Areni Zagreb će imati osobno osiguranje i to – zaštitarke!

Obzirom na veliki broj koncerta u relativno kratkom periodu, europski dio turneje je vrlo zahtjevan te zbog toga žele jednu sobu u zelenoj opuštajućoj boji. Nakon glasnih ovacija zagrebačke publike opustiti će se ambijentalnom muzikom i masažom. Osim fenomenalnom publikom, svjetske zvijezde se uvijek oduševe hrvatskom gastronomijom, pa će se ovaj puta na meniju za britanski trojac naći kombinacija mediteranskih i kontinentalnih specijaliteta.

U 20 sati svojim paralelno intenzivnim i elegantnim nastupom atmosferu će zagrijati grupa Diamond Version.

Koncert počinje u 21 sat!

Depeche Mode će do 21 sat podići na noge cijelu Arenu Zagreb, a publici će priuštiti nezaboravan koncert u približnom trajanju od dva sata.

Svim posjetiteljima se preporuča da na koncert dođu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na ulazima. Vrata Arene Zagreb bit će otvorena od 18 sati.


Kupci koji su kupili ulaznice za FAN PIT imaju pristup u FAN PIT Arene Zagreb.

Kupci koji su kupili ulaznice za STAJANJE (travnjak) imaju pristup na PARTER (stajanje) u Areni Zagreb.

Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju ZAPAD GORE bit će smješteni na GORNJU TRIBINU Arene Zagreb u sektore 305, 306, 307, 308 i 309 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.

Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju ZAPAD DOLJE bit će smješteni na DONJU TRIBINU Arene Zagreb u sektore 102, 103 i 104 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene