ukrali pažnju na Stradunu

Jedan od najbogatijih Hrvata snimljen u rijetkom izlasku sa suprugom prvi put nakon što se doznalo da čekaju treće dijete

Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) +0 Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Galerija

Davor Lukšić i njegova trudna supruga Cristel Carrisi Lukšić plijenili su poglede na otvaranju 72. Dubrovačkih ljetnih igara.

Jedan od najbogatijih Hrvata, Davor Lukšić i njegova lijepa supruga, Talijanka Cristel Carissi Lukšić, pojavili su se na otvaranju 72. Dubrovačkih ljetnih igara.

Pogledaj i ovo Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Čestitamo! Najbogatiji Hrvat dobit će drugo dijete, supruga otkrila i spol

S obzirom na to da se hrvatski milijarder u javnosti rijetko pojavljuje, na Stradunu nije mogao proći neopaženo, a poglede je mamila i njegova trudna supruga.

Da čekaju treće dijete, doznalo se prije tri tjedna, kada su o tome izvijestili talijanski mediji, a Cristel je sada u uskoj plavoj haljini pokazala poveći trudnički trbuh te je sa suprugom spremno pozirala fotografima.

Par zajedno već imaju dvoje djece. Sina Kaija dobili su prije tri godine, a samo 16 mjeseci kasnije Cristel je rodila i kći Cassiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristel Carrisi (@crisberry_)

Davor i Cristel upoznali su se 2012. godine na jednoj poslovnoj večeri u New Yorku, a navodno je to bila ljubav na prvi pogled. Vjenčali su se 2016. u talijanskom gradiću Lecceu, gdje je održana raskošna ceremonija za 500-tinjak gostiju među kojima su bili brojni uglednici. Talijanski mediji njihovo su vjenčanje prozvali najglamuroznijim te godine.

Davor je nasljednik Grupacije Lukšić, najvećeg poslovnog carstva u hrvatskom vlasništvu u inozemstvu, a on i njegova obitelj koja je iz Hrvatske odselila u Čile u vlasništvu imaju hotele, kampove, apartmane te brojne druge nekretnine i godinama su na Forbesovim ljestvicama svjetskih milijardera.

Plavokosa Cristel kći je talijanske glazbene zvijezde Al Bana Carrisija i pjevačice Romine Power čiji je najpoznatiji hit pjesma "Felicita" te je, poput svojih roditelje, također u glazbenim vodama.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) +1 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 4 Celebrity Splićanka koju su nekad zvali čudom od djeteta sada se zbog uske prozirne haljine našla u malim problemima, no uspjela je ostati dama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene