i on se oglasio!

Fatalni pobjednik Eurosonga uhvaćen u preljubu? U javnost je procurio video na kojem ljubi drugu djevojku!

Damiano David Damiano David Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 10 Damiano David i Giorgia Soleri Martina Taglienti - 2 Martina Taglienti - 4 Martina Taglienti - 1 Martina Taglienti - 3 Damiano David i Giorgia Soleri - 8 Damiano David i Giorgia Soleri Damiano David i Giorgia Soleri - 7 Damiano David i Giorgia Soleri - 5 +8 Damiano David i Giorgia Soleri - 4 Galerija

Damiano David i Giorgia Soleri prekinuli su ljubavnu vezu nakon što su zajedno proveli šest godina, a tu je vijest on potvrdio.

Pjevač popularne talijanske grupe koja se proslavila nakon pobjede na Eurosonug Maneskin, Damiano David oglasio se nakon što se društvenim mrežama proširio video u kojem ljubi misterioznu ženu.

U izjavi koju je podijelio u priči na svom profilu na Instagramu, 24-godišnji pjevač ispričao se za video dok je istovremeno objavio svoj prekid s dugogodišnjom djevojkom, talijanskom influencericom Giorgiom Soleri.

"Jako mi je žao što je ovaj video izašao, nisam želio da se nosim s tom situacijom i to je bila moja greška. Giorgia i ja prekinuli smo prije nekoliko dana i nije bilo nikakvih izdaja. Nadam se da ovo neće utjecati na Giorgijin imidž i da možete poštovati delikatnost ove situacije", poručio je Damiano.

Fatalni Talijan koji je pobijedio na natjecanju za Pjesmu Eurovizije 2021. godine, zajedno s kolegama iz benda Victorijom De Angelis, Thomasom Raggijem i Ethanom Torchio, snimljen je kako ljubi nepoznatu ženu, a video je na TikTok videu podijelio korisnik Valeeebarba.

@valeeebarba daje damianooo#damianomaneskin #damianodavid #foryou ♬ suono originale - valeeebarba

Strani mediji naknadno su prenijeli informaciju da je riječ o Martini Taglienti, jednoj od nabližih prijateljice Damianove kolegice iz benda Victorije. Ona je poznata manekenka, a na profilu na Instagramu prati je 72 tisuće ljudi, s kojima nerijetko dijeli golišave fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Taglienti (@mirtilletouche)

27-godišnja Giorgija posljednji je put podijelila Damianovu fotografiju na svom Instagramu u svibnju, uz fotografiju na kojoj se ljube i opisom "svakim danom sve više i više", a u travnju je podijelila njihovu crno-bijelu fotografiju s natpisom "isti tim" i zasad nisu obrisali zajedničke fotografije.

Damiano od pobjede na Eurosongu uživa titulu miljenika žena i posljednjih je šest godina bio vjeran Giorgiji, a šuškalo se da će se uskoro i zaručiti. Svoju su vezu skrivali od javnosti čak četiri godine, a potvrdili su je gdje drugdje nego na Instagramu. Ona je prije tri godine na društvenoj mreži otkrila je i kako je seksualno fluidna, što znači da je jednako privlače i žene i muškarci, a tom je objavom tada izazvala pravu raspravu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola i Natalija Jokić Nikola Jokić Nikola Jokić Nikola Jokić +11 Nikola Jokić Zanimljivosti Jedan od najboljih sportaša današnjice sve je oduševio trikom kojim odaje privrženost ženi i kćeri na terenu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 +25 Sonja Kovač - 2 Celebrity Sonja Kovač zatražila je pomoć u odabiru badića, no prizori njezinih raskošnih oblina otežali su odluku vjernim pratiteljima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene