Ima 57 godina

Mladolik izgled jedne od najljepših žena svijeta začuđuje sve, a njezina tajna krije se samo u jednostavnim trikovima!

Cindy Crawford Cindy Crawford Cindy Crawford/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford - 5 Cindy Crawford - 4 Cindy Crawford - 3 Cindy Crawford - 2 Cindy Crawford - 1 Cindy Crawford - 3 Cindy Crawford - 1 Cindy Crawford - 3 Cindy Crawford - 2 Cindy Crawford - 1 +15 Cindy Crawford - 8 Galerija

Cindy Crawford otkrila je tajnu svoje ljepote u 58. godini kojoj se i danas svi dive.

Ikona svjetske modne industrije, manekenka Cindy Crawford već desetljećima izaziva divljenje svojim izgledom i stasom, a tajnog dobrog izgleda otkrila je u nedavnom intervju za magazin Vogue.

57-godišnja Cindy tvrdi da je stvar u prilagođavanju šminke koju koristite svojim stvarnim godinama te da joj je preparativna kozmetika važnija od dekorativne i da glavni fokus mora biti na njezi kože.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cindy Crawford (@cindycrawford)

"Rekla bih da je to najveća evolucija za mene. Došlo mi je nekako intuitivno s godinama. Mislim da je najvažnije da se brinete o svom tijelu i umu, vašim odnosima i da imate prijateljice s kojima se možete smijati i razgovarati", izjavila je za Vogue.

Dodala je i da njezina njega koža uključuje obavezno čišćenje lica ujutro i navečer, toniranje kože, nanošenje hidracijske kreme sa SPF-om i malo seruma. Od šminke koristi maskaru, svijetli ruž i tamnu olovku za obrve i smatra da je žena najljepša kada je njegovana.

No ipak ima i jedan poseban ritual za koji kaže da je posudila od Kleopatre, a riječ je o pilingu s mješavinom mlijeka i mineralne vode koji njezinu kožu u trenutku čini svježom.

Cindy na profilu na Instagramu prati 8,1 milijun ljudi koji joj se divi iz dana u dan, a s kojima dijeli trenutke iz privatnog života i uspješne karijere.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +21 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon razvoda ljubi poznatog domaćeg glazbenika? "Oni su zajedno već neko vrijeme"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Žarko Laušević Žarko Laušević Žarko Laušević Žarko Laušević +7 Žarko Laušević Celebrity Preminuo Žarko Laušević u dobi od 63 godine, mnogi još dobro pamte njegovu ulogu u "Oficiru s ružom"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene