Bizarno?

Nekad su obje bile muškarci, razlika između njih je 46 godina, a sad planiraju imati dijete zajedno

Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner i Sophia Hutchens (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Bruce Jenner (Foto: Profimedia) Bruce Jenner (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) +0 Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Galerija

Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins žele angažirati surogat-majku da im rodi dijete.

Caitlyn Jenner uskoro će navršiti 70 godina, ima šestero djece i četvero unučadi, a uskoro bi se ta brojka mogla povećati.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Treba zaraditi! Godine 2015. postao je žena, a sad se snima usred džungle u crnom bikiniju za nekoliko milijuna kuna

Naime, reality zvijezda koja se proslavila sudjelovanjem u showu "Keeping Up with the Kardashians" kao Bruce Jenner, koji je prije nekoliko godina promjenio spol i postao Caitlyn, izrazila je želju da postane roditelj zajedno sa svojom partnericom, 22-godišnjom djevojkom Sophijom Hutchins, iza koje je također promjena spola, piše magazin Closer.

Tako je Caitlyn, koja s Kriss Jenner dijeli dvije kćeri Kendall i Kylie, trenutačno u potrazi za surogat-majkom koja bi joj ispunila san o majčinstvu.

"Caitlyn i Sophia posljednjih su godinu dana razgovarali o osnivanju obitelji. Dok Caitlyn već ima djecu, nikada se nije imala priliku naći u majčinskoj ulozi, o čemu oduvijek sanja", izjavio je izvor blizak paru.

Caitlyn i Sophia u rijetkim se trenucima odvajaju jedna od druge i zajedno žive, iako svoju vezu nisu nikada službeno potvrdile, a u javnosti su prvi put zajedno viđene još 2017. godine.

Ideja o majčinstvu navodno se nije svidjela članovima klana Kardashian i njezinim kćerima, koje smatraju da je Caitlyn pod velikim pritiskom Sophije, koja je od nje gotovo mlađa 50 godina.

Closer prenosi i kako se za savjet o surogat-trudnoći obratila pokćerki Kim Kardashian s obzirom na to da je njezino dvoje najmlađe djece rodila surogat-majka, kćer Chicago i sina Psalma. Kim je navodno i jedina podržava te pomaže u cijeloj priči.

Operaciji promjene spola Caitlyn Jenner podvrgnula se 2015. godine. Rođena je kao Bruce Jenner, koji se u povijest upisao kao olimpijski pobjednik u desetoboju.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Furlong (Foto: Screenshot) Edward Furlong (Foto: Profimedia) Edward Furlong (Foto: Profimedia) Edward Furlong (Foto: Profimedia) +5 Edward Furlong (Foto: Profimedia) Celebrity Djevojčice su nekad ludjele za njim, a danas izgleda neprepoznatljivo i gotovo su ga svi zaboravili

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene