'Ljepota dolazi iznutra'

Bujna ljepotica: 'Posve sam prirodna!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska manekenka i glumica Kelly Brook doslovce ostavlja bez daha gdje god se pojavi ,a njezino tijelo u bikiniju melem je za oči...

Zanosna Kelly u najnovijem intervjuu otkriva sve svije tajne ljepote. U intervjuu za magazin You zanosna Kelly Brook kaže:

Pogledaj i ovo showbuzz Nije želio film bez nje Evo zašto slovi za najseksi ženu svijeta!

'Doista vjerujem da ljepota dolazi iznutra. Ako ste sretni i zadovoljni samim sobom, tada ne samo da ćete bolje izgledati već ćete biti i bolji partner i prijatelj. Pažljiva sam po pitanju poruke koju odašiljem drugima. Posve sam prirodna – nemam ekstenzije u kosi ili bilo što slično tome. Nisam osoba koja kaže 'Imala 20 operacija grudi' ili 'Idem na tretmane botoksom svaka dva mjeseca – pogledajte me izgledam sjajno'. Mislim da su te djevojke u stvari jako tužne i nezadovoljne sobom,' kaže Kelly.

>> 'Bog je zaista mnogo vremena posvetio stvaranju ove žene'

Priznaje kako doista uživa u hrani, te da previše voli jesti da bi se brinula o strogim režimima dijete i vježbanja.

'Teretana nije za mene. Mislim da čim se moraš prisiljavati na to, to onda nije za tebe. Umjesto toga prakticiram pilates, idem u lijepe duge šetnje i plivam. Osim toga volim plesati, kod kuće si pustim MTV i otkačim se. Ponekad se brinem zbog starenja i činjenice da neću biti model zauvijek, no tada pogledam izuzetne žene kao što su Lauren Hutton i Yasmin Le Bon.

Činjenica da Helen Mirren u svojoj dobi može tako sjajno izgledati u kupaćem kostimu je nevjerojatan poticaj za sve žene. Većina žena može bez problema nositi bikini, no problem je što one misle da ga ne mogu nositi i nedostaje im samopouzdanja . Sve dok ste u dobroj formi, tko vam može reći da nešto ne možete nositi,' zaključuje Kelly.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene