Velika fotogalerija!

Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

Anamarija Asanović Anamarija Asanović Josip Moler / CROPIX 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Mladen Burnać - 1 Mladen Burnać - 2 Mladen Burnać - 3 Mladen Burnać Mirela Holy - 1 Mirela Holy - 2 Mirela Holy Damir Martinović Mrle - 1 Damir Martinović Mrle - 2 +28 Davor Gobac - 1 Galerija

Subotnji dan u Zagrebu brojni poznati iskoristili su za izlazak, evo koga su sve fotografi uhvatili na pretposljednji dan ove godine.

Visoke temperature za ovo doba godine izmamljuju mnoge ljude na ulicu, a u centru Zagreba uvijek je krcato i puno.

Posljednju subotu ove godine dodatno je okupalo i sunce, a brojni poznati izašli su na ulice našeg glavnog grada.

Dežurni fotografi uhvatili su puno poznatih lica pa evo tko se sve našao pred njihovim objektivom.

Od političara, sportaša, pjevača i ostalih, svi su u centar došli s nekim ciljem.

Nogometaš Lovro Majer uhvaćen je na kavi s prijateljima, a u druženju je također uživao i pjevač Mladen Burnać koji je s prijateljem također sjeo na ovo toplo piće.

U šetnji gradom uhvaćeni su političari Ivo Josipović, Vesna Pusić i Mirela Holy, a osim njih šetao je i sin našeg slavnog glazbenika Tončija Huljića Ivan Huljić koji je iznenadio svojom pojavom u Zagrebu.

U užurbanom hodu uhvaćen je i naš glazbenik Davor Gobac koji je kasnije prolaznike i zabavljao sa svojim Psihomodo Popom.

Supruga našeg rukometaša Igora Vorija Olja Vori za fotografe je pozirala sa sinom Petrom, a sa svojim sinom na špici je viđen i bivši košarkaš Nikola Garma. Da je ova sunčana subota izmamila još naših bivših sportaša, dokazuju i fotografije bivšeg košarkaša Andrije Žižića koji je također viđen s obitelji.

Tu su još bili i Anamarija Asanović, Damir Martinović Mrle, a sve njihove fotografije možete vidjeti u našoj galeriji.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 8 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 6 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 2 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 1 +35 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 1 Celebrity Rodbina i prijatelji oprostili su se od Jurice Popovića, neutješna Matija iz zagrljaja nije ispuštala njegovu fotografiju...

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Finale MasterChefa 2023. - 19 Finale MasterChefa 2023. - 18 Finale MasterChefa 2023. - 12 Finale MasterChefa 2023. - 11 +28 Finale MasterChefa 2023. - 10 Celebrity Stjepan Vukadin oglasio se nakon finala i pobjede svog Luke, emocije su još uvijek na vrhuncu: ''Ljudi moji, pa što reći?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene