raspad sistema

Zvijezde na meti kritika jer usred pandemije glume da su na poslovnom putu, a zapravo ispijaju koktele na plaži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska ministrica Priti Patel, ali i premijer Boris Johnson najavili su strože mjere zbog zvijezda koje su pobjegle na odmor. Među njima su i Jay Rutland sa suprugom Tamarom Ecclestone te niz reality zvijezda i influencerca.

Britanska ministrica unutarnjih poslova Priti Patel posramila je influencere i druge zvijezde jer se hvale fotografijama iz toplih krajeva svijeta dok je njihova zemlja u lockdownu. 

Pogledaj i ovo Maura Higgins - 1 ovo još nismo vidjeli! Na prvu ova haljina možda djeluje čedno, no kad malo spustite pogled imat ćete što vidjeti!

Naime, Velika Britanija među prvim je zemljama u kojima se pojavio novi soj koronavirusa. Država je u lockdownu i mogu putovati samo oni čije je putovanje jako važno, odnosno koji imaju poslovni razlog. Patel je napala i reality zvijezde koje pokazuju da uživaju na odmoru, a spomenula i da se može vidjeti ljude sa skijama na željezničkim postajama u Londonu. 

"Odlazak na odmor nije dobar razlog za izuzeće od lockdowna", istaknula je. Javnost je također ljuta jer pravila nisu ista za sve pa se u posljednje vrijeme moglo vidjeti dosta britanskih zvijezda da odmaraju u Dubaiju u luksuznim hotelima, poziraju za fotografije s koktelima i uživaju u zabavama na plaži. 

Tako je u srijedu biznismen i muž Tamare Eccleston Jay Rutland objavio sliku s njom i njihovom djecom. Pozirali su na plaži u Dubaiju, a prema pisanju britanskih medija, supružnici i kćeri tamo su najmanje mjesec dana. 

Influenceri se brane da su morali otputovati zbog poslovnih obveza i da njihove objave na društvenim mrežama to dokazuju. Britanska vlada namjerava istražiti "siva područja" i povlaštene osobe koje se izvlače s takvim putovanjima. Britanski premijer najavio je i strože provjere na granici da se istraži ide li netko na odmor. 

Influencerica Yazmin Oukhellou (26) jedna je od onih koji su prozvani. Poznata je po sudjelovanju u showu "The Only Way Is Essex", a ima svoju liniju kupaćih kostima. "U Dubaiju sam zbog poslovnih obveza, no očito ću iskoristiti ovo vrijeme najbolje što mogu", pojasnila je Yazmin razlog svog puta. S njom je na putu i dečko James Lock, koji često dijeli njihove fotografije. 

Zvijezda showa "Love Island" Laura Anderson (31) također je iskoristila priliku za odmor u Dubaiju, a izazvala je bijes javnosti kada se požalila da je teško biti influencerica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yazmin Oukhellou 🧿 (@yazminoukhellou)

Georgia Steel bila je u Dubaiju, ali i na Maldivima, gdje je uživala i Molly Mae Hague. 

Chloe Ferry posjetila je Ujedinjene Arapske Emirate krajem prosinca prošle godine i vratila se kući zbog lockdowna, no istaknula je da je prvotno htjela ostati dva mjeseca. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA ANDERSON (@lauraanderson1x)

Anton Danyluk hvalio se prije mjesec dana da namjerava ići u Dubai, što je rezultiralo gubitkom 14.000 pratitelja na Instagramu. Kady McDermott i Maura Higgins također su uhvatile priliku uživati u omiljenoj lokaciji britanskih zvijezda, a tu je još niz njihovih kolega koji su učinili isto unatoč ozbiljnoj situaciji u njihovoj zemlji, ali i cijelom svijetu zbog koronavirusa. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +3 Demi Moore (Foto: Instagram) Celebrity Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene