Našla je način!

Naša lijepa glumica otkrila je svojim pratiteljima koji je njezin jedini izgovor koji je može izvući kada kasni

Bojana Gregorić Vejzović - 5 Bojana Gregorić Vejzović - 5 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 4 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 3 Bojana Gregorić Vejzović - 4 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 3 Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović +18 Bojana Gregorić Vejzović Galerija

Bojana Gregorić Vejzović potpuno sređena s kavom u ruci i petama, obratila je pažnju na jedan veliki problem, ali i našla riješenje.

Glumica Bojana Gregorić-Vejzović svjesna je da većina nas ima problema s kašnjenjem, a jedna od tih osoba je i ona pa nam je otkrila trik koji njoj uvijek pomogne da se izvuče.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović već gradi i karijeru! Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

Pozirala je na ulici odjevena u bež pletenu suknju na koju je kombinirala tigrastu majicu, a preko je imala smeđu kožnu jaknu. Na nogama je nosila čizme u boji konjaka na petu, a u rukama je držala kavu. S osmijehom na licu pokazala je da je njezin dan započeo vrlo dobro. 

"Kava je uvijek odlična idea", poručila je glumica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

"Najdivnije stvorenje koje postoji", "Čudo od elegancije i ljepote", "I osmjeh na vrh...oduševljavate iznova i Opet.", "Blistaš", samo su neki od komentara.

No, onda je na svom Instagramu otkrila što nju uvijek izvlači od kašnjenja:

"Bla, bla, bla... ja kad kasnim. Jedino što me može izvući je da sam obukla pete pa ne mogu više brzo hodati u njima".

Bojana je nedavno proslavila 17. godišnjicu braka sa pet godina mlađim suprugom i glumcem Enesom Vejzovićem.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić - 9 Janica Kostelić - 8 Janica Kostelić - 7 Janica Kostelić - 6 +25 Janica Kostelić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako se Janica mijenjala tijekom godina: Danas vodi privatni život, no kad se pojavi u javnosti, jasno je da je potpuno promijenila imidž!

  1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 1 Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 2 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 1 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 +18 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Celebrity Žene gube glavu za mišićavim ljepotanom kojeg uspoređuju s Bradom Pittom, a on je ludo zaljubljen u 23 godine stariju suprugu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene