Prelijepe vijesti

Lijepa glumica iznenadila pojavom, ona i šarmantni suprug očekuju svoju četvrtu prinovu!

Blake Lively - 2 Blake Lively - 2 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively - 1 Blake Lively - 4 Blake Lively - 3 Blake Lively - 2 Blake Lively - 3 Blake Lively - 1 Blake Lively, Ryan Reynolds Blake Lively Blake Lively Blake Lively +6 Blake Lively Galerija

Blake Lively i Ryan Reynolds postat će roditelji četvrtog djeteta, trudna Blake pojavila se na događanju i iznenadila sve prisutne.

Glumački par Blake Lively i Ryan Reynolds postat će roditelji svog četvrtog djeteta.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Sretne vijesti Blake i Ryan nisu podijelili sami već se trudna Blake pojavila na samitu Forbes Women's u New Yorku i u šljokičastoj haljini pokazala već poveći trudnički trbuščić. Svi okupljeni bili su ugodno iznenađeni, a čestitke sretnom paru odmah su počele pristizati.

Blake je zasjala u haljini sa šljokicama, a pokazala je i svoje vitke noge koje su još više istaknule bijele štikle na visoku platformu. Oko vrata je nosila dugu bijelu mašnu, a u kosi je imala bijeli rajf.

Nedavno je na svom Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu, ali na njoj još uvijek nije imala trudnički trbuščić.

Blake se rijetko pojavljuje u javnosti, a iako svoju vezu ne izlažu previše, ona i Ryan mnogima su omiljeni celebrity par zbog svoje spontanosti.

S redovitom dozom sarkazma supružnici se međusobno šale i komentiraju, a ova ljubav traje već 11 godina.

Upoznali su se i sprijateljili na setu filma "The Green Lantern" 2011. godine, u kojem su glumili i da su zaljubljeni.

U to vrijeme oboje su se viđali s drugim ljudima. Blake je hodala s glumcem Pennom Badgleyjem, dok je Ryan bio u braku s glumicom Scarlett Johansson.

Duo je i nakon snimanja ostao u prijateljskim odnosima, a godinu dana kasnije Blake je prekinula vezu, a Ryan finalizirao razvod.

"Bili smo prijatelji dugo vremena, za što mislim da je najbolji način kako završiti s nekim u vezi", otkrio je Ryan jednom prilikom.

Par je u braku od 2012. godine. U prosincu 2014. godine rodila im se kćer James, u rujnu 2016. godine Inez, a tri godine kasnije i treća kćer Betty, čije je ime otkrila pjevačica Taylor Swift na svojem albumu "Folklore".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton +21 Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Zanimljivosti Pogledajte kako je Kate odala počast princezi Diani, odabrala je baš detalj koji je obilježio poveći skandal!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene