Panika u Londonu

Beyonce u strahu za vlastiti život!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bassey Essen još 2009. godine slao je Beyonce bizarna prijeteća pisma s tvrdnjama kako je ona varalica koja je ubila pravu Beyonce. Pjevačica strahuje da će se pojaviti na njezinom nastupu.

Beyonce bi ovaj vikend trebala bi održati koncert u Londonu. No, pjevačica neće bezbrižno izaći pred mnogobrojnu publiku. U strahu je za vlastiti život zbog muškarca koji je opsjednut njom te joj šalje 'bolesna prijeteća pisma', piše britanski The Sun.

>> Beyonce dobila po guzi: Fan prešao svaku granicu!

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"

Pjevačica je od brojnog osiguranja već tražila da pripazi hoće li se Bassey Essien pojaviti među posjetiteljima koncerta Sound of Change na kojem će nastupiti s još nekoliko slavnih izvođača.

Essien je još 2011. godine upozoren da ne prilazi Beyonce, a tad je na sudu dobio i zabranu prilaska slavnoj pjevačici.

Prema sudskim spisima, Essien je Beyonce slao prijeteća pisma još od 2009. godine te je imao bizarne tvrdnje kako je ona varalica koja je ubila pravu Beyonce te se pretvara da je ona.

'Osoblje je upućeno u situaciju i svi imaju njegove fotografije. Upozoreni su da budu vrlo oprezni te drže oči širom otvorene. I osiguranje je pojačano posebno tijekom turneje po Velikoj Britaniji. Beyonce je opet počela primati slična pisma pa se vjeruje da je upravo o Essienu riječ', otkrio je bliski izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene