tu su i brčići

Novi imidž latino zavodnika iznenadio je javnost, tko je znao da ovako izgleda njegova prirodna kosa?!

Antonio Banderas Antonio Banderas Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Banderas Antonio Banderas Antonio Banderas Antonio Banderas Antonio Banderas Antonio Banderas Antonio Banderas - 1 Antonio Banderas - 2 Antonio Banderas - 3 Antonio Banderas - 4 +9 Antonio Banderas - 5 Galerija

Antonio Banderas predstavio je novi imidž, zbog kojeg ga nije baš lako prepoznati.

Glumac Antonio Banderas iznenadio je pojavom na jednom događaju u rodnoj Malagi.

63-godišnji latino zavodnik predstavio je svoj novi imidž, zbog kojeg je gotovo neprepoznatljiv. Nakon što je godinama njegovao kratko ošišano kosu, sada je odlučio pokazati svoje prirodne kovrče, a pustio je i brčiće.

Njegov novi imidž izazvao je podijeljene reakcije javnosti, a u anketi nam otkrijte svoje mišljenje.

Sviđa li vam se novi imidž Antonia Bandersa?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Banderas je prošle godine otkrio da mu se život promijenio otkako je 2017. godine pretrpio srčani udar.

"Shvatio sam da je to vjerojatno jedna od najboljih stvari koje su mi se ikada dogodile jer je odjednom sve postalo nevažno i ono što me svakodnevno brinulo postalo je besmisleno. Pomislio sam, zašto razbijam glavu kad ću umrijeti?" priznao je glumac.

U emisiji Jimmy Kimmel Live ispričao je i kako mu je njegova 20 godina mlađa djevojka Nicole Kimpel spasila život jer mu je pružila prvu pomoć kad ga je zaboljelo u prsima. Naime, noć prije srčanog udara Kimpel je otišla kupiti tablete protiv bolova jer ju je boljela glava. Srećom, kupila je aspirin, što je spasilo Banderasa od smrti sljedećeg dana.

"Sljedećeg jutra, kada su mi počeli simptomi i jasno sam znao što se događa, stavila mi je jedan od onih aspirina na jezik i to mi je spasilo život", ispričao je.

Banderas i Kimpel u vezi su od 2014. godine, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

On iza sebe ima brak s Melanie Griffith, s kojom ima i kćer Stellu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju David, Victoria i Brooklyn Beckham David Beckham Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +20 Maja Šuput Celebrity Beckhamovi i Messi snimljeni u restoranu gdje je u isto vrijeme večerala i Maja Šuput sa suprugom Nenadom, ona se o svemu pohvalila na Instagramu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 2 Jelena Perić - 3 Jelena Perić - 16 +27 Jelena Perić Celebrity Neobičan otvor kod grudi naše vizažistice bio je neodoljiv mamac za poglede: ''Djevojko, ti goriš!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene