Oduševljeni obalom

Lijepa kćer otela pažnju sa slavnog tate - Stigli na Jadran

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda 'Privatne prakse' i 'Državne tajnice' privlačio je poglede u Dubrovniku.

Zadnjih nekoliko dana Dubrovnik je posjetila krema televizijske i filmske produkcije. U sklopu ovogodišnjeg New Europe Marketa slavna su imena raspravljala o najnovijim i najbitnijm trendovima u televizijskoj industriji, a u sklopu toga Hrvatsku je posjetio i Tim Daly, zvijezda CBS-ovog hita 'Državna tajnica'.

Pogledaj i ovo showbuzz bome! Film Nicolasa Cagea sniman u Hrvatskoj napokon ugledao svjetlo dana, ovakvim reakcijama nije se nadao!

Tim Daly posjetit će Dubrovnik prvi put na NEM-u 2015. kao Pickboxov gost

Tim Daly poznat je po svom radu u kazalištu, na televiziji, ali i u svijetu animiranih filmova, a hvaljen je i kao režiser i producent. Najpoznatiji je po posuđivanju glasa za Supermana/Clarka Kenta u animiranoj seriji „Superman: The Animated Series“, po ulozi Joea Hacketta u sitcomu „Wings“, kao i po ulozi narkomana J. T.-ja Dolana u 'Obitelji Soprano', za koju je nominiran za nagradu Emmy.

Od 2007. Daly je uz Amy Brenneman, Tayea Diggsa i Kate Walsh glumio u omiljenoj seriji o doktorima 'Privatna praksa', u kojoj je igrao Petea Wildera, doktora alternativne medicine u centru Oceanside Wellness.

Daly je trenutačno zvijezda CBS-ova nedjeljnog hita 'Državna tajnica' gdje glumi Henryja McCorda, muža glavnog lika Elizabeth McCord, koju glumi Tea Leoni.

Ovo je bio prvi puta da je Tim Daly posjetio Dubrovnik, a društvo mu je radila kći Emelyn s kojom je ponosno prošetao Stradunom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene