tko je kuzma iz kumova?

U Zaglave je unio nemir i opasnost, a privatno uživa u puhanju balončića od sapunice i kuhanju: "Opuštam se u krugu obitelji!"

Alen Šalinović - 3 Alen Šalinović - 3 Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Šalinović - 1 Alen Šalinović - 2 Alen Šalinović - 3 Alen Šalinović - 4 Alen Šalinović - 5 Alen Šalinović - 6 Alen Šalinović s obitelji Alen Šalinović Barbara Visković i Alen Šalinović +0 Alen Šalinović Galerija

S glumcem Alenom Šalinovićem razgovarali smo o seriji "Kumovi", u kojoj glumi zagonetnog Kuzme, njegovoj karijeri, ali i privatnom životu.

Omiljena dramska serija "Kumovi" ponovno je prikovala gledatelje za male ekrane, a s novim nastavcima došle su i nove zavrzlame, obrati, kao i otkrića nekih tajni novih likova. Iako su ga gledatelji već imali priliku upoznati, u novim epizodama lik Kuzme dodatno će potpiriti vatru među zavađenim stranama i unijeti nemir među neke Zaglavljane.

Kuzmu je utjelovio glumac Alen Šalinović, kojemu je njegovo podrijetlo olakšalo pripremu za ulogu.

"Ja sam porijeklom iz vrgoračkog kraja, tamo imam puno rodbine. Dalmatinska Zagora je poseban kraj, a ja ga smatram svojim, volim je i volim tamošnje ljude", kazao je Alen, a evo kako o doživljava Kuzmu.

"Vjerujem da smo svi imali prilike upoznati ljude koji su slatkorječivi, mnogo obećavaju, sve rješavaju i vole častiti, a u isto vrijeme stvaraju neugodan osjećaj i cijelo vrijeme znate da nešto ne štima", objasnio je.

Osim na televiziji, Alen glumi i u kazalištu te filmovima pa nas je zanimalo što mu je od toga najdraže.

"I kazalište, i film, i televizijske serije na svoj su način zanimljive i izazovne, te zahtijevaju specifičan pristup. Ipak, kazalište je moja prva ljubav, u HNK u Zagrebu sam već skoro 30 godina i smatram ga drugim domom. Poseban je osjećaj igrati pred publikom uživo", istaknuo je.

A kako se Alen opušta nakon radnog dana i svih obveza?

"Opuštam se u krugu obitelji, a najdraže mi je s Maritom (mlađom kćerkicom, koja uskoro puni 3 godine) otići u obližnji park na ljuljačke, tobogan i puhanje balončića od sapunice", otkrio nam je.

Evo i što još voli raditi u slobodno vrijeme.

"Posljednjih godina imam dosta poslovnih obaveza, pa i nemam baš puno slobodnog vremena. Uvijek volim pogledati dobru nogometnu utakmicu. Uz par prijatelja i kolega redovito idem na utakmice hrvatske reprezentacije, putovali smo u Francusku i Rusiju", priča Alen.

Zanimalo nas je i kako se uopće odlučio baviti glumom.

"Veliki utjecaj na mene pri odabiru glume imala je moja profesorica Tatjana Masinović, voditeljica dramske sekcije u srednjoj školi. Ostao mi je urezan u pamćenje način na koji nas je uvela u svijet književnosti i kazališta, svijet igre i istraživanja. Mislim da svi ponekad zaboravljamo važnost nastavnika", istaknuo je.

O Alenovu privatnom životu malo se zna, no s nama je ipak podijelio neke detalje.

"Ja sam suprug i otac dviju kćerki. Petra ima 27 godina i radi kao diplomirana psihologinja, a mala Marita vrlo je razigrano dijete. Volim kuhati i najdraži su mi vikendi kad se svi zajedno okupljamo oko stola", kaže.

Alen je rođeni Splićanin, no dugi niz godina živi u Zagrebu, a evo gdje ga više srce vuče.

"U Zagrebu sam već 32 godine, tu je moja uža obitelj i moj dom. Split je, s druge strane, emocija, more, roditelji, sestra s obitelji. Teško bi se bilo odlučiti", priznaje.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 9 +29 Jelena Karleuša - 10 Celebrity Karleuša izvela seksi ples u badiću koji jedva prekrio najintimnije dijelove tijela: "Ja da izgledam kao ti ja bi hodala gola svuda!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +26 Aleksandra Prijović Celebrity Srpska žena senzacija ruši rekorde i u Sarajevu, ovo se u Bosni i Hercegovini dogodilo prvi put: ''Pa dobro, ženo, što ti radiš? Možeš prijeći na stadione!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene