atraktivna mladenka

Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 Grgo Jelavić/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 9 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 10 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 13 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 11 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 12 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 7 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 6 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 5 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 4 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 2 +10 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 1 Galerija

Adriana Ćaleta-car za crkveno vjenčanje odabrala je raskošnu vjenčanicu koja je na području grudi načinjena samo od kristalića, a uz nju je imala i veo od nekoliko metara.

Adriana i Duje Ćaleta-Car vjenčali su se u crkvi u Dubrovniku godinu dana nakon što su izmijenili bračne zavjete kod matičara, a mladenka je ovaj put odabrala vjenčanicu kakav se ne viša često.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 1 ''jako ti lijepo stoji'' Adriana Ćaleta-Car oduševila odjevnim predmetom koji je odabrala za šetnju s bebom: "Sviđa mi se outfit, top!"

Osim velikog izreza na leđima, koji smo imali priliku vidjeti na prvim fotkama s vjenčanja, haljina je na području grudi načinjena samo od kristalića i otkriva dosta gole kože, a usto je i puno kraća nego straga.

Adriana ju je upotpunila raskošnom ogrlicom, mrežastim čarapama i plavim štiklama s mašnom, a šlag na kraju bio je spektakularan veo od nekoliko metara koji su joj pomagali pridržavati najuži članovi obitelji.

S parom je na vjenčanju pozirao i njihov sinčić Mauro kojeg je Duje ispred crkve držao u naručju.

Duje je dan prije vjenčanja s hrvatskom reprezentacijom u Osijeku izgubio 3:0 ona utakmici protiv Austrije, no nije dopustio da mu to pokvari najvažniji dan u životu.

Adrianu su prije svadbe rasplakale sestra i prijateljice koje su joj u Dubrovniku priredile djevojačku zabavu iznenađenja.

Duje i Adriana inače žive u Francuskoj, gdje on igra za nogometni klub Marseille. Sinčića Maura dobili su u kolovozu prošle godine, a Adriana se nakon poroda brzo vratila u top-formu, što se jasno vidi i na fotografijama s vjenčanja koje možete pogledati u galeriji.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković i Iva Šarić - 1 Bruno Petković i Iva Šarić - 3 Bruno Petković i Iva Šarić - 4 Bruno Petković i Iva Šarić +7 Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić Celebrity Bruno Petković na vjenčanje Ćaleta-Cara došao s lijepom zaručnicom s čijeg je zamamnog dekoltea teško skrenuti pogled

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mlinarić - 1 Mario Mlinarić - 2 Mario Mlinarić - 3 Mario Mlinarić - 4 +12 Mario Mlinarić - 5 Celebrity Dok su ostali spavali na daskama i gladovali, on je uživao kao nikad, no nešto mu ipak je nedostajalo: "Jako teško sam to podnosio"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene