Prozvao sud

OGORČENI OŽBOLT TVRDI: Skrbništvo nad kćeri izgubio sam jer sam muško!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagrebački glumac Zlatko Ožbolt razveo se od Ane Gruden, s kojom ima petogodišnju kćerku. Malena je pripala majci, a glumac je zbog toga jako ogorčen.

Glumac Zlatko Ožbolt ogorčen je odlukom suda u kojoj je nakon brakorazvodne parnice s Anom Gruden, njihova petogodišnja kći dodijeljena majci. Isto mu se dogodilo i nakon braka sa kolegicom Sanjom Marin, kada je njihov sin dodijeljen majci. Ožbolt se sa takvim odlukama teško miri te tvrdi da je skrbništva izgubio jer je muškarac.

'Na početku svakog odnosa potoji dogovor da svatko snosi pola dužnosti, pola obaveza, pola užitka… A razvod se svede samo na alimentaciju, no to da se očinska ljubav mjeri novcem i time kako majka smatra da otac voli dijete...', izjavio je Ožbolt. Iako postoje mogućnosti u kojima se roditelji dogovore da dijete pola vremena provodi kod jednog, a pola kod drugog roditelja, Ožbolt ističe da njemu to nije pošlo za rukom.

'To mora odlučiti majka. Ako majka tako odluči, onda može. A ova me majka ne voli pa misli da sam zaslužio biti pola roditelj. Prema mišljenju moje druge žene, muškarci unose konfuziju u djetetov život, a žene su te koje donose stabilnost i red', priča ogorčeni glumac, govoreći da je ovakav zakon za par godina biti nazadan. 'Još sam ljut i razočaran svime, iako sam znao da će biti tako', zaključio je Zlatko u svojoj ispovijesti za Story.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene