Hollywoodski san

Još jedna zgodna Hrvatica 'obuzdala' DiCapria

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ostvariti san i otići u Hollywood? Upravo to je ostvarila glumica Žana Janjić-Markelson koja se našla u novom filmu uz slavnog Leonarda DiCapria!

Uspješna umjetnica Žana Janjić-Markelson svoju je sreću pronašla u SAD-u. Osim što je vrsna slikarica i iza sebe ima nekoliko izložbi  Žana je i glumica koja se našla u najnovijem filma legendarnog redatelja Martina Scorsesea 'Vuk s Wall Streeta'.

Pogledaj i ovo Margot Robbie (Foto: AFP) Tko bi ju zaboravio? Sjećate li se filmske scene kojom je Margot Robbie očarala Hollywood i gledatelje?

Tako se lijepa plavuša našla u ulozi stjuardese koja mora obuzdati i zavezati za sjedalo glavnog glumca Leonarda DiCaprija  koji je u avion ušao pod utjecajem opijata.

Žana je inače glumila i u kazalištima diljem Amerike, a pojavila se i nekoliko video spotova, TV serijama, te nekoliko filmova poput 'The Wolf of Wall Street', 'Wall Street 2: Money Never Sleeps', 'Greystone Park'... obožava sportske aktivnosti i ples, a najviše uživa u slikarstvu i u fotografiji, stoji u njezinom životopisu.

Zana Markelson Demo Reel II from zana markelson on Vimeo.

Seksi Slovenka Hollywood oborila s nogu!

Uz Žanu glumi i zgodna Slovenska Katarina Čas. U filmu DiCaprio glumi kontroverznog brokera koji je 2003. osuđen na četiri godine zatvora zbog pronevjere 200 milijuna dolara. Upravo je za tu ulogu slavni ljepotan dobio nominaciju za Zlatni globus. Predviđa se da će taj film biti među najgledanijima tijekom nadolazećih blagdana pa nema sumnje da je to odlična referenca za slovensku ljepoticu koja u filmu igra Leonardovu pomoćnicu Chantelle.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene