Malo se zaokružio

Bio je seks simbol s tijelom poput Adonisa, ali odlučio je da o održavanju top forme više ne želi ni pomisliti

Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron (Foto: AFP) +0 Zac Efron (Foto: Instagram) Galerija

Zac Efron snimljen je u australskom gradiću Byron Bayu gdje navodno planira opušteno uživati u životu.

Zac Efron bio je jedan od najatraktivnijih holivudskih glumaca mlađe generacije, mamio je ženske uzdahe svojim isklesanim tijelom, oblikovanim poput Adonisova i svojim neodoljivim dječačkim šarmom.

Pogledaj i ovo Zac Efron To je stvarno on? Ogromna transformacija jednog od najzgodnijih glumaca, a čini se da se i oko jedne stvari ipak predomislio!

Ali ti dani su, čini se, daleko iza njega barem ako je suditi po njegovom posljednjem pojavljivanju u javnosti, na plaži u australskom gradiću Byron Bay. Glumac je u potpunosti prigrlio opušteni imidž, a od njegovih je mišića malo ostalo, a popunio se i u licu, dok njegove najnovije fotografije možete vidjeti OVDJE. 

Nekadašnji seks simbol posljednjih je godina lice skrivao i iza guste brade, a navodno uopće više nije zainteresiran za održavanjem top forme. U jednom od intervjua osvrnuo se na intenzivan režim prehrane i trenina kojima se podvgrnuo za potrebe snimanja filma "Baywatch" 2017. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

"Nikada više ne želim biti u dobroj formi. Stvarno. Ovo mi je bilo jako teško", izjavio je u intervjuu za emisiju Hot Ones.

Inače, Zacovo pojavljivanje u Byron Bayu pojačalo je glasine o tome da se toliko zaljubio u to područje okupano suncem da sada razmišlja i o kupnji kuće na plaži, baš kao što je učinio i njegov glumački kolega Chris Hemsworth koji se tamo s obitelji preselio prije nekoliko godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene