"Manje je više"

Vlatka Pokos mamila poglede u sakou ispod kojeg nije nosila ništa, za nju vrijedi dobro provjereni recept!

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Neva Zganec/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos- - 4 Vlatka Pokos +12 Vlatka Pokos - 3 Galerija

Vlatka Pokos je zablistala na premijeri predstave "Ljepotica i zvijer" na kojoj je privlačila pažnju jednostavnom, a seksepilnom kombinacijom.

Voditeljica Vlatka Pokos bila je jedna od uzvanica svečane premijere predstave "Ljepotica i zvijer" koja je održana u zagrebačkoj dvorani Lisinski, a gdje je plijenila pažnju svojom pojavom.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

52-godišnja Vlatku za tu se priliku držala provjerenog recepta "manje je više", pa je odabrala crno elegatno odijelo ispod kojeg nije nosila ništa, a isticao se njezin raskošni dekolte. U kombinaciji koja joj je pristajala kao salivena privlačila je poglede okupljenih, ali i fotografa kojima je pozirala super raspoložena.

Vlatka se ovih dana pohvalila i svojom novom, "hladnijom" nijansom plave boje kose za nadolazeće jesensko vrijeme, dok je pozirala u bijeloj poslovnoj haljini, koja je istaknula njezinu zgodnu liniju, a na to je kombinirala crne skupocjene salonke i torbicu. Valovita frizura i crne sunčane naočale dodatno su podignule cijeli stajling.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Branimir i Annabel Bunjac - 4 Branimir i Annabel Bunjac - 3 Branimir i Annabel Bunjac - 1 Branimir i Annabel Bunjac - 5 +5 Branimir i Annabel Bunjac - 2 Celebrity Naš bivši zastupnik oženio se na Filipinima, objavio i video ceremonije, a mlada je blistala u jednostavnoj vjenčanici

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mauro Jakić u Supertalentu - 6 Martina Tomčić Martina Tomčić Mauro Jakić u Supertalentu - 4 +7 Mauro Jakić u Supertalentu - 2 Celebrity Zbog izvedbe ovog dječaka svakako pripremite maramice, rasplakao je Martinu Tomčić, a zasuzio je i Fabijan: ''Bilo me strah da ću dobiti X''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene