bio bi ponosan!

Unuci Olivera Dragojevića simboličnom gestom povodom djedova rođendana oduševili njegove obožavatelje

Oliver Dragojević (Foto: Dnevnik.hr) Oliver Dragojević (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Dragojević (Foto: Dnevnik.hr) +0 Oliver i Vesna Dragojević (Tino Juric/PIXSELL) Galerija

Oliver Dragojević je iza sebe ostavio petero unuka i postumno ih je dobio još dvoje, a oni su sada obilježili djedov rođendan na poseban način.

Neprežaljeni Oliver Dragojević 7. prosinca napunio bi 74 godine, a tim ga se povodom prisjetila njegova obitelj.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević Ovo se čekalo! Oliveru Dragojeviću pet i pol godina nakon smrti odana posebna počast, evo i tko je za sve zaslužan

Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Vesnu, s kojom je u braku bio 44 godine, sinove Dina, Davora i Damira te petero unučadi, a posthumno ih je dobio još dvoje.

Supruga Vesna Oliverov rođendan obilježila je dirljivom objavom na Facebooku, dok su njegovi unuci to napravili simboličnom gestom, koja je oduševila njegove obožavatelje.

"Oliver Dragojević rođen je na današnji dan 1947. godine, a tim povodom svih sedmero njegovih unuka potvrdilo je svoju pripadnost Hajduku članstvom! I pape i dida", piše na službenoj stranici nogometnog kluba Hajduk na Facebooku, a objava je skupila više od 2,5 tisuće lajkova.

Podsjetimo, Oliver je 29. srpnja 2018. izgubio bitku sa zloćudnim tumorom na plućima koji mu je dijagnosticiran godinu dana ranije. Njemu u čast svake se godine na obljetnicu njegove smrti održava koncert u Veloj Luci.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene