Lijepa Margot

Svojom ljepotom pokorava svijet - A tek su joj 23!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je bila potpuno gola u scenama seksa u filmu 'Vuk s Wall Streeta', glumica Margot Robbie na londonskoj premijeri ovog filma pojavila se u dugoj haljini ispod koje se naziralo tek nešto njezine kože.

Australska glumica Margot Robbie je odlučila prikriti svoje lijepo tijelo i na premijeru filma, koji će joj zasigurno još više otvoriti vrata Hollywooda, odjenuti elegantnu haljinu, nimalo u skladu s odjevnim izborom većina filmskih zvijezda.

Mnogi bi rekli kako je haljina i previše zatvorena, no 23-godišnja glumica je napravila odličan izbor uskladivši duljinu haljine s njezinom bojom i svojim prekrasnim licem. Nije mogla nikako pogriješiti.

Pogledaj i ovo Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Gdje ju je dosad skrivao? Kakva ljepotica: Djevojka zvijezde filma ''Vuk s Wall Streeta'' pokazala tijelo u oskudnom bikiniju

'To je nevjerojatno, udari me ponovno!'

Pogotovo stoga što je cijelo vrijeme uza sebe imala i svoja dva filmsa partnera, hollywoodske zvijezde Leonarda DiCapria i Jonaha Hilla.

Glumci su blistali na premijeri filma na kojem su se, sudeći prema ranijim izjavama, i odlično zabavljali.

Podsjećamo, u filmu 'Vuk s Wall Streeta' DiCaprio glumi kontroverznog brokera koji je 2003. osuđen na četiri godine zatvora zbog pronevjere 200 milijuna dolara.

Upravo je za tu ulogu slavni ljepotan dobio nominaciju za Zlatni globus.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene