Kad se pojavi, ostavi trag

Pokazala donje rublje: Nakon dužeg izbivanja iz javnosti potrudila se da svi zapamte njezin povratnički nastup

Toni Braxton (Foto: Profimedia) Toni Braxton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Toni Braxton (Foto: Profimedia) Toni Braxton (Foto: Getty Images) Toni Braxton (Foto: Getty Images) Toni Braxton (Foto: Getty Images) Toni Braxton (Foto: Getty Images) Toni Braxton (Foto: Getty Images) Toni Braxton (Foto: Getty Images) Toni Braxton (Foto: Getty Images) Toni Braxton (Foto: Getty Images) Toni Braxton (Foto: Getty Images) +0 Toni Braxton (Foto: Profimedia) Galerija

Toni Braxton usred šuškanja o prekidu zaruka s Birdmanom osvanula je u odjevnoj kombinaciji koja se nije baš svima svidjela.

Pjevačka diva Toni Braxton i vlasnica bezvremenskog hita "Unbreak My Heart" iz 1996. godine nekoliko je puta razmišljala o prekidu glazbene karijere zbog autoimune bolesti lupus, s kojom se bori godinama. 

Pogledaj i ovo Rupert Murdoch, Ann-Lesley Smith bojao se opet zaljubiti Milijarder se u 93. godini zaručio peti put: ''Znao sam da će mi ovo biti posljednji brak, sretan sam''

Razlog je to što više nije održavala veliki broj koncerata i nastupa, no ovih se dana pojavila na pozornici na Floridi. Za tu je priliku odjenula kreaciju koja je iznenadila njezine obožavatelje i u jednu ruku ostavila ih u šoku.

Naime, 51-godišnja Toni svima je pokazala donje rublje u asimetričnoj svjetlucavoj haljini na jedno rame, u kojoj je nastojala izvoditi seksi plesne pokrete.

Toni se u posljednje vrijeme našla u središtu pozornosti zbog navodno prekinutih zaruka s reperom Birdmanom. Čini se da to toga ipak nije došlo jer ju je iznenadio na pozornici tijekom nastupa u Atlanti proteklog tjedna.

"Iskreno, teško je procijeniti je li njegovo pojavljivanje na pozornici bilo iznenadno ili je Toni znala za to", rekao je jedan od posjetitelja koncerta.

Početkom godine 49-godišnji Birdman je na društvenim mrežama objavio status "Gotovo je", a Toni je istovremeno obrisala njihove zajedničke fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Braxton (@tonibraxton) on

"Otvaranje novog poglavlja u životu nije lak izbor, ali uvijek birajte biti izabrani. Nazdravljam novoj godini", napisala je tada Toni na Instagramu.

Par je također prestao pratiti jedno drugo na društvenim mrežama i godinu dana nakon što su potvrdili zaruke prošle godine u veljači.

Zanimljivo je da je Toni u studenom prošle godine izgubila zaručnički prsten vrijedan 5 milijuna dolara, koji joj je navodno ukraden nakon što je slučajno ostavila torbu u kojoj se nalazio na jednom avionskom letu.

Pjevačica je nakon nemilog događaja priznala da prolaze kroz teško razdoblje te da imaju malu dramu s određivanjem datuma vjenčanja.

Svojevremeno je Birdman Toni nazvao svojim životom. "T je moja djevojka, moja prijateljica, moja obitelj. Moja ljubav, borac, moj život. Ona mi je sve. Ona mi znači život. Voljet ću je do smrti", priznao je reper. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Janica Kostelić ispred Vlade (Foto: Screenshot) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Janica Kostelić objavila prvu fotografiju sa sinčićem Oskarom: "Mali čovječuljak u šetnji"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Dragović (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) Iva Dragović (Foto: Facebook) +0 Iva Dragović (Foto: Facebook) Celebrity Nekada je bila omiljena domaća manekenka, a onda je nestala: Evo kako lijepa Iva izgleda danas

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: AFP) +5 Meghan Markle (Foto: AFP) Celebrity Objavljena nikad viđena fotografija Meghan Markle: Bila je slatka, bucmasta djevočica koja je glumila u mjuziklu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene