Svaki dan treba slaviti!

Tatjana Jurić otkrila da slavi rođendan, a zbog fotografije koju je podijelila potaknula je lavinu reakcija!

Tatjana Jurić Tatjana Jurić PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Galerija

Tatjana Jurić uz novu fotografiju koju je podijelila na Instagramu otkrila je da slavi 39. rođendan.

Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić svojom posljednjom objavom na Instagramu potaknula je lavinu komentara.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić Simpatično i veselo! Pogledajte urnebesnu čestitku koju je Tatjana Jurić dobila za svoj rođendan, ovaj poklon viralni je hit na društvenim mrežama!

Podijelila je svoju fotku uz koju je otkrila da joj je rođendan, a njezine godine mnoge su iznenadile.

"39 danas! Ili, možemo i ovako: za ravno 11, ako Bog da, imat ću 50! Slaviti, ljudi! Svaki novi dan slaviti treba. I kad nam je dobro, al' i kad nam je 'ružno'. Hvala svima koji su me već jutros razveselili!" napisala je voditeljica pored fotke na kojoj nasmiješena pozira na radnom mjestu u majici s grbom grada Zagreba.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

"Ne izgledaš kao da ti je 39", "Kao djevojčica", "Predivna si, Tajči", pisali su joj pratitelji, koji su je u kratkom roku osim komplimentima obasuli i čestitkama za rođendan.

Na radost mnogih, Tatjana se nedavno vratila na male ekrane, i to na Novu TV, u kojoj je prije više od 15 godina započela voditeljsku karijeru, a sada ju gledamo u emisiji "Zdravlje na kvadrat".

"Televizija je za mene mnogo više od pojavljivanja pred kamerama: rad na terenu, slaganje priče u montaži, sve ono 'iza' i jest razlog zbog kojeg toliko volim televizijsku produkciju", rekla je Jurić uoči prve epizode emisije koja je s emitiranjem započela 30. siječnja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene