Bilo je davno, ali...

Tatjana Jurić prisjetila se događaja koji ne može zaboraviti: ''Grozna priča, ispričavala sam joj se svake sekunde''

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tatjana Jurić Galerija

Tatjanu Jurić gledamo u prvoj epizodi novog zabavnog serijala "Fakap", kroz koji nas vode Mia Kovačić i Ida Prester, a koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić prva je gošća novog zabavnog serijala "Fakap", u kojem su je ugostile Mia Kovačić i Ida Prester, a kojima je otkrila neke škakljive životne situacije i odradila zadane izazove.

Pogledaj i ovo showbuzz Smijeh do suza! Luka Nižetić ostao bez hlača koje su završile u smeću: "I tako je počela jedna plodna estradna karijera!"

Tatjana je Miju i Idu ugostila u svom zagrebačkom stanu u kojem ih je dočekala u poprilično opuštenom izdanju, nakon čega im je između ostalog ispričala koja je to grozna situacija koju je doživjela prije puno godina, a još uvijek ju dobro pamti, jedan jedini ulet muškarca koji joj se usudio prići, ali i koji joj je najveći profesionalni fakap. Prisjetila se psovanja u eteru i dodala da ta snimka i danas postoji na YouTubeu, no ima tu i jedan fakap od kojeg je prošlo puno godina, ali priča je to koju, kako kaže, ne može zaboraviti. 

Tatjana je hrabro prihvatila i izazov koji su joj voditeljice zadale, tijekom kojeg je morala trojici muškaraca poslati poruku da joj hitno treba fotografija njihovih golih trbušnjaka, a njihovi su odgovori i više nego urnebesni, što možete i vidjeti u našem videu! 

Mia i Ida upravo su s Tatjanom započele potragu za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

Neki "fakapi" su poprimili mitske razmjere i prešli u višu kategoriju tzv. urbane legende.

Upravo će serijal emisija pod nazivom ''Fakap'', koje će se jednom tjedno emitirati na portalu showbuzz.hr, baviti ovakvim fenomenima, trenucima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene