Kao da su sami

Njih nitko ne može omesti u naletima strasti, a najnovije paparazzo fotke pravi su dokaz tome!

Sylvie Meis i Niclas Castello Sylvie Meis i Niclas Castello Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvie Meis i Niclas Castello - 2 Sylvie Meis i Niclas Castello - 1 Sylvie Meis i Niclas Castello - 4 Sylvie Meis i Niclas Castello - 3 +0 Sylvie Meis i Niclas Castello Galerija

Sylvie Meis i Niclas Castello snimljeni su na odmoru u susjednoj nam Italiji, gdje se ni ovaj put nisu suzdržavali od razmjenjivanja nježnosti pred svima.

Nizozemska voditeljica i manekenka Sylvie Meis i njezin suprug, njemački umjetnik Niclas Castell uhvaćeni su u romantičnim trenucima  na jednoj od plaža Sardinije gdje trenutačno uživaju u ljetnom odmoru.

Pogledaj i ovo showbuzz prava ljepotica Ona zaista zna kako uživati, a nikoga više nije bilo briga za kupanje nakon što se u bikiniju prošetala plažom

Par je neprestano izmjenjivao nježnosti i strastvene poljupce, a ona je u minijaturnom badiću iskoristila priliku da još jednom pokaže svoje božanstveno tijelo kojim se često hvali i na Instagramu.

Sylvie i Niclas vjenčali su se 2020. godine u talijanskoj Firenzi, a fotografije raskošne ceremonije obišle su svijet. Par je zajedno od 2013. godine, a ona iza sebe ima propali brak s nogometašem Rafaelom van der Vaartom.

Ljepotica njemačko-nizozemskih korijena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizirala za priče o slavnim i utjecajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvijezdama poput Britney Spears i Kylie Minogue.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene