Njegovi najvjerniji navijači

Zlatka Dalića s tribina bodre supruga i sinovi, ne vole se eksponirati, no uz njega su uvijek kad su mu potrebni!

Davorka Dalić Davorka Dalić Marko Lukunić/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka Dalić sa sinovima Davorka Dalić sa sinovima Zlatko i Davorka Dalić - 5 Zlatko i Davorka Dalić - 4 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko Dalić i supruga Davorka - 1 Zlatko Dalić sa suprugom - 1 Toni Dalić - 1 Bruno i Zlatko Dalić - 6 Toni Dalić - 5 +14 Toni, Bruno i Davorka Dalić - 4 Galerija

Supruga i sinovi Zlatka Dalića snimljeni su na utakmici Hrvatske i Albanije u Hamburgu.

Izbornika Vatrenih Zlatka Dalića na utakmici Hrvatske i Albanije u Hamburgu bodri njegova obitelj.

Supruga Davorka i sinovi Toni i Bruno snimljeni su na stadionu u navijačkim izdanjima. Davorka se ogrnula zastavom, Toni je obukao je majicu HNS-a, a Bruno hrvatski dres.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Dalićeva obitelj inače se ne voli eksponirati, no isto tako su i njegova najveća podrška u karijeri, pa ovakve prigode ne mogu propustit.

Njegov stariji sin Toni prošle je godine stao i pred oltar s dugogodišnjom djevojkom Ivom, a o njemu je poznato i da je prije četiri godine stekao diplomu za digitalni marketing. Toni je ljeti znao raditi kao DJ na Zrću na Pagu, a sada obnaša direktorsku funkciju u NK Varaždinu te sve aktivnosti uspije uklopiti uz svoj posao u banci.

Mlađi Bruno pohađao je gimnaziju u Varaždinu, pa je upisao američki fakultet u Zagrebu, a zatim je magistrirao menadžment u Barceloni.

Pogledaji ovo Zlatko i Davorka Dalić - 1 Celebrity Zlatku Daliću najveća je podrška samozatajna supruga Davorka, a iako ih rijetko vidimo zajedno, izbornik nikad nije skrivao koliko ju voli

Pogledaji ovo Zlatko Dalić Nekad i sad Kako je naš izbornik izgledao dok je o ovakvoj karijeri samo sanjao? Ove fotke su dokaz da mu godine ništa ne mogu!

Pogledaji ovo Zlatko Dalić i klapa ''Sveti Juraj'' HRM - 5 Celebrity Izbornik Dalić zapjevao je najljepšu domoljubnu pjesmu s klapom ''Sveti Juraj'', pogledajte video na koji je teško ostati ravnodušan!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Čerkez Antonija Čerkez Antonija Čerkez Antonija Čerkez +25 Antonija Čerkez - 10 Celebrity Mlada pjevačica iz Širokog odgovorila na prozivke zbog hrvatskog dresa: "Ja sam rođena kao Hrvatica!"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Ivana Knoll +19 Ivana Knoll Zanimljivosti Ljepotica s tribina privukla je pažnju na utakmici Hrvatske i Albanije, ima li Knoll novu konkurenciju?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene