Što je pošlo po zlu?

Njezinu ruku više ne krasi zaručnički prsten!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kolumbijska glumica Sofia Vergara navodno je odgodila vjenčanje sa zaručnikom Nickom Loebom, a na večeri s prijateljima nije nosila zaručnički prsten.

Kolumbijska glumica Sofia Vergara prošlog mjeseca snimljena je na večeri s prijateljima bez zaručničkog prstena, a Dan zahvalnosti provela je bez svog zaručnika Nicka Loeba.

Pogledaj i ovo Sarah Hyland i Wells Adams - 3 Baš lijepo! Slatka buntovnica iz hit serije stala pred oltar, nju i partnera vjenčao poznati kolega s ekrana!

Na Instagramu je objavila fotografije proslave Dana zahvalnosti u društvu svog 21-godišnjeg sina Manola, kojeg ima iz prvog braka sa srednjoškolskom ljubavi.


 

'Sofia i Nick imaju probleme još od ljeta, premalo vremena provode zajedno. Nije određen datum vjenčanja, nema planova, nema vjenčanice', izjavio je izvor za magazin InTouch.

Iako su odgodili vjenčanje očito se još vole jer je seksepilna glumica na svom Instagramu objavila fotku sa nogometne utakmice New York Giantsa koje je bodrila u društvu Nicka i prijatelja.

 

Zvijezda serije 'Modern Family' nedavno je proglašena najplaćenijom televizijskom glumicom prema magazinu Forbes, potpisala je ugovore za brendove Diet Pepsi, Comcast i CoverGirl, a dizajnirala je i vlastitu liniju odjeće za brend Kmart.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene