''Dirala ga je svugdje...''

Legendarna seks-bomba potpuno je zaboravila bivšeg supruga, novog partnera više ne skriva pred znatiželjnim paparazzima

Sofia Vergara i Justin Saliman - 8 Sofia Vergara i Justin Saliman - 8 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Justin Saliman - 13 Sofia Vergara i Justin Saliman - 12 Sofia Vergara i Justin Saliman - 11 Sofia Vergara i Justin Saliman - 10 Sofia Vergara i Justin Saliman - 9 Sofia Vergara i Justin Saliman - 8 Sofia Vergara i Justin Saliman - 7 Sofia Vergara i Justin Saliman - 6 Sofia Vergara i Justin Saliman - 5 Sofia Vergara i Justin Saliman - 4 +20 Sofia Vergara i Justin Saliman - 3 Galerija

Sofia Vergara opet je viđena na večeri s kirurgom, a posjetitelj restorana otkrio je što je dvojac radio kad nije bilo kamera paparazza.

Kolumbijska glumica Sofia Vergara očito je preboljela supruga Joea Manganiella, a prije nekoliko tjedana viđena je u društvu novog muškarca. Da se i dalje nalaze, dokazuju njihove nove fotografije paparazza, a dvojac je dvije večeri za redom išao na večeru u Santa Monici.

Zajedno su stigli automobilom, a kad su hodali do ulaza restorana, Sofia se jedva suzdržavala da Justina Salimana ne primi za ruku.
Da se odlično zabavljaju pokazuju i njihove fotografije iz automobila na kojima je glumica umirala od smijeha.

Sofia se navodno brzo zaljubljuje u Justina, a izvor je za Daily Mail rekao: ''Sofia je napustila Joea i bila bi sretna da ga više nikad ne vidi. Njezina veza s Justinom natjerala ju je da se nikad ne osvrće unatrag. Justin je apsolutno šarmantan i zgodan i ima nevjerojatan posao. On nije glumac i vrlo je samouvjeren, a njoj je to odlično sjelo.''

''On ju jako privlači i stvari se brzo odvijaju. Povezali su se zbog izgubljene ljubavi i jednostavno su oduševljeni jedno drugim'', dodaje izvor.

Privlačnost para bila je jasna tijekom njihove romantične zajedničke večeri ovog tjedna, a jedan gost restorana je otkrio: ''Tijekom večere nisu mogli maknuti ruke jedno s drugog. Neprestano su se ljubili i ljubili.''

''Ruke su joj bile posvuda po njemu, posebno ispod stola. Mjesto je vrlo mračno, ali oni definitivno nisu skrivali svoju privlačnost'', dodao je izvor.

Justin je ortopedski kirurg, a iza sebe ima propali brak s glumicom Bree Turner, poznatom po ulogama u serijama "Grimm" i "The Ugly Truth". Njih dvoje u braku su bili 10 godine i zajedno imaju dvoje djece, a razveli su se 2018.

Nekoliko godina nakon, uhvatio je i svježe razvedenu Sofiju, a čini se da će ovo biti novi omiljeni par strane estrade ukoliko njihove iskre nastave frcati.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 5 +25 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić oglasila se na društvenim mrežama nakon nekoliko mjeseci i podijelila lijepe vijesti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fernando Hierro Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 +25 Fani Stipković - 6 Celebrity Fani Stipković pokazala kako njezin suprug i legendarni nogometaš uživa s novorođenim sinčićem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene