Svi vole Slavena

Nije ovo jedni muški poljubac! Pogledajte koga je poljubio SLAVEN BILIĆ

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Russell Brand izljubio je Slavena Bilića nakon što je West Ham dobio Tottenham. Smatra da je to najmanje što je mogao učiniti.

Slaven Bilić osvojio je Britance svojim maestralnim trenerskim angažmanom u West Hamu. Nakon što je jučer zaustavio Tottenham, oduševljenje Bilićem nitko ne može skriti.

Pogledaj i ovo Russell Brand i Laura Gallacher - 20 ''Odmah smo znali...'' Unatoč teškim optužbama za seksualno zlostavljanje i dalje stoji uz njega, a sudbina ih je prvi put spojila kad je ona imala samo 18 godina

Posebno ne slavni komičar i bivši suprug Katy Perry, Russell Brand. Brand je veliki navijač West Hama, pa je nakon pobjede u euforiji izljubio trenera Bilića. 'Ovo je najmanje što mogu učiniti', rekao je Brand, strasni navijač i očito Bilićev obožavatelj.

Ne samo da Bilića vole slavni, vole ga i njegovi igrači, što najviše govori o karakteru sjajnog Splićanina. Naime, objavljen je video na kojem Bilić u igru uvodi Fiafru Sakhoa. Dok se 26-godišnjak pripremao za ulazak u igru, bivši izbornik ga je bodrio, grlio, a zatim poljupcem ispratio na travnjak. Mnogi upravo u bliskosti Bilića i njegovih nogometaša vide snagu West Hama. A tko ga ne bi volio?
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene