Pobijedila ljubav?

Bez problema je prošetala po balkonu bez grudnjaka, a prvi put je pokazala i dijete koje je dobila s problematičnim glumcem

Shia LaBeouf i Mia Goth - 4 Shia LaBeouf i Mia Goth - 4 Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Shia LaBeouf i Mia Goth - 1 Shia LaBeouf i Mia Goth - 5 Shia LaBeouf i Mia Goth - 3 Shia LaBeouf i Mia Goth - 2 Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) +0 Shia LaBeouf i Mia Goth - 4 Galerija

Shia LaBeouf i njegova supruga Mia Goth odmaraju se u susjednoj Italiji, a glumica je bez problema prošetala po balkonu bez grudnjaka.

Glumački par Shia LaBeouf i Mia Goth trenutačno uživaju na odmoru u susjednoj Italiji u mjesto Portofino, a paparazzi su ih uhvatili na balkonu njihova apartmana.

Pogledaj i ovo Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Vratili i prstenje! Ne odvajaju se: Zločesti dečko Hollywooda snimljen kako ljubi bivšu suprugu dvije godine nakon razvoda

Shia je sjedio za stolom i tipkao na laptopu, a potom je supruzi pomogao zavezati gornji dio kupaćeg kostima. Ona prije toga nije imala problema prošetati gola po balkonu, a u naručju je držala i njihovu petomjesečnu bebu Isabel.

''Imam djevojčicu Isabel, stara je pet mjeseci i tek se počinje razvijati, odlično je!'' izjavio je glumac za eNews u kolovozu.

Trudnoća supruge Mije bila je obavijena velom tajne, a ništa drugačije nije bilo ni kada se djevojčica rodila. Svjetski mediji vijest su prenijeli početkom veljače ove godine, a par iza kojeg je turbulentna povijest ništa o tome nije komentirao.

Mia i osam godina stariji Shia upoznali su se 2012. godine na snimanju kontroverznog filma "Nimfomanka", gdje su se zaljubili snimajući scene seksa i započeli vezu. No, ruže im nisu dugo cvjetale i njegovo problematično ponašanje dolazilo je sve više do izražaja, kao i ovisnost o alkoholu i drogama.

U lipnju 2015. godine u Entertainment Tonightu objavljen je video u kojem glumac jasno govori kako bi najradije ubio djevojku Miju, i to pred stanovnicima jednog njemačkog grada koje je sreo u šetnji, nakon što se s Mijom žestoko posvađao. No godinu dana kasnije vjenčali su se u Las Vegasu, što je on potvrdio u showu Ellen DeGeneres, iako prema zakonu države Nevade, njihov brak navodno nije bio legalno sklopljen.

2018. godine par je odustao od braka i objavio službenu vijest da razvode.

Nakon toga mirili su se i prekidali više puta tijekom godina, a Shia je u međuvremenu bio u vezi s glazbenicom FKA Twigs i glumicom Maid Margaret Qualley.

FKA Twigs ga je nakon prekida tužila za seksualno zlostavljanje, napad i nanošenje emocionalne boli, a Margaret je za Harper's Bazaar izjavila kako vjeruje u njezine optužbe.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh +20 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 3 Celebrity Novi kralj rastužio prizorom za vrijeme bdjenja nad lijesom svoje majke, kraljevski fanovi uočili su ono očito

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle - 18 Meghan Markle - 10 +22 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Celebrity Kamere ulovile Meghan Markle u jednoj poprilično neugodnoj situaciji, ovo je teško i gledati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene